Vali Balkanlıoğlu İlçelere vedasını sürdürüyor

Vali Balkanlıoğlu İlçelere vedasını sürdürüyor


Afyonkarahisar Valisi Balkanlıoğlu veda ziyaretlerini Sinanpaşa, Sandıklı, Kızılören, Dinar, Dazkırı ve Evciler ilçelerini ziyaret ederek sürdürdü.
 

İlk ziyaretini Sinanpaşa ilçesine gerçekleştiren Vali Balkanlıoğlu’nu hükümet konağı önünde İlçe Kaymakamı Erhan Günay ve İlçe protokolü karşıladı.
 

Kaymakamlık makamına geçen Vali Balkanlıoğlu; “Sinanpaşa ilçemiz Afyonkarahisar’ın en eski ilçelerinden biridir. MÖ 4000 yıllarından günümüze kadar çeşitli medeniyetlerin yerleşim yeri olmuştur. Afyonkarahisar’a alışmıştık, buradan ayrılmak zor olacak, burada çok güzel dostluk, arkadaşlık, birlik ve beraberlik ortamı oluşmuştu.


İnşallah benden sonra da bu birlik ve beraberlik devam eder. Ben herkese hakkımı helal ediyorum, sizlerin de bana haklarınızı helal etmenizi istiyorum.” dedi.
 

Ziyaretten memnuniyeti dile getiren Kaymakam Günay; “Sayın Valimiz bizlere her konuda yardımcı olmuş ve önderlik etmiştir. Bizlerde Sayın Valimizi örnek alacağız. Daha sonra Ordu ilinin çok şanslı olduğunu belirten Günay; “Sayın Valimize sağlık ve huzurlu günler diler, yolunun açık olmasını temenni ederim.” dedi.
 

Sinanpaşa ilçesini ziyaretinin ardından Sandıklı İlçesine geçen Vali Balkanlıoğlu’nu, Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan ve İlçe protokolü karşıladı.
 

Vali Balkanlıoğlu’nun ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Kaymakam Arıcan; “Sayın Valimiz bizlerden her konuda desteğini esirgememiştir. Bizler burada bir şeyler yaptıysak bunu Sayın Valimizin bize vermiş olduğu destekle başardık. Kendisine teşekkür eder, yolunun açık olmasını diler ve Ordu ilindeki görevinde başarılar dilerim.” dedi.
 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan Vali Balkanlıoğlu ise; “Sandıklı ilçesi Afyonkarahisar’ın en büyük ilçelerinden birisidir. Birçok uygarlığın merkezi olan Sandıklı ilçemiz gelişmekte ve büyümekte olan bir ilçedir. Bu aynı şekilde devam eder. Yaklaşık üç buçuk yıl gibi bir süre görev yaptığım Afyonkarahisar’dan önümüzdeki günlerde ayrılacağım, ben sizlere hakkımı helal ediyor ve sizlerin de bana hakkınızı helal etmenizi diliyorum.” dedi.
 

Bir sonraki ziyaretini Kızılören ilçesi ziyaretiyle devam ettiren Vali Balkanlıoğlu’nu burada Kızılören Kaymakamı Fethullah Duman ve ilçe protokolü karşıladı. Kaymakamlık makamına geçen Vali Balkanlıoğlu; “Arkadaşlar biliyorsunuz, önümüzdeki günlerde atandığım Ordu ilindeki görevime başlamak üzere Afyonkarahisar’dan ayrılacağım, bu nedenle ben sizlere hakkımı helal ediyorum ve sizlerinde bana hakkınızı helal etmenizi istiyorum.” dedi.
 

İlçelerini ziyaretlerinden dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür eden Kaymakam Duman; “Sayın Valimizin tayini bizleri üzmüştür, Afyonkarahisar’daki başarılı çalışmalarının Ordu’da da devam edeceğine gönülden inanıyor, Allah yolunu açık etsin diyorum.” dedi.
 

Kızılören ilçesi ziyaretinden sonra Dinar ilçesine geçen Vali Balkanlıoğlu, Dinar Kaymakamı Avni Kula ve ilçe protokolü tarafından karşılandıktan sonra Kaymakamlık makamına geçildi.


Burada bir konuşma yapan Kaymakam Kula; “Sayın Valimiz, İlçemiz ve bizim için önemli bir büyüğümüzdü, ilçemiz için yapılan yatırımlarda bizlere her türlü katkıyı sağlamış ve bizlerden desteğini esirgememiştir. Bizlerin her türlü konuda yardımcısı olmuş, adeta bir amir gibi değil bir abi kardeş gibi bizlere her türlü yardımı ve kolaylığı sağlamıştır. Kendisine şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum.” dedi.



Ziyaret sırasında söz alan Vali Balkanlıoğlu; “Dinar ilçemiz büyük ve göz önünde olan bir ilçemizdir. Burada yapılan ve yapılacak olan her türlü yatırım halkımız içindir. İnşallah bu yatırımlar hiç kesilmeden ve tüm hızıyla devam eder.” dedi. Son kararname ile Ordu iline atandığını ve önümüzdeki günlerde buradan ayrılacağını belirten Vali Balkanlıoğlu; “Arkadaşlar ben sizlere hakkımı helal ediyor ve sizlerin de bana hakkınızı helal etmenizi diliyorum.” dedi.
 

Dinar ilçesinden ayrılan Vali Balkanlıoğlu buradan Dazkırı ilçesine geçti. Dazkırı’da Kaymakam M. Beşir Nursaçan ve ilçe protokolü tarafından Dazkırı Öğretmen evi önünde karşılanan Vali Balkanlıoğlu burada yaptığı konuşmada; “Afyonkarahisar iline alışmıştık, buradan içimiz buruk bir şekilde ayrılıyoruz, ama bizim yaptığımız görev neticesinde doğal bir şeydir bu durum. Bizden sonra Afyonkarahisar’a gelecek Valimiz de çalışkan bir arkadaşımızdır. Ordu ilinde de görev yaptığım süre zarfında kapımız sizlere her zaman açıktır.” dedi.”
 

Daha sonra konuşan Kaymakam Nursaçan; “Valimizin Ordu iline atanmış olması bizlerin de içinde son derece buruk bir üzüntü bırakmıştır. Sayın Valimiz bizlere her türlü konuda desteğini esirgememiştir, Sayın Valimize ilçemize yapmış olduğu bu ziyaretten dolayı teşekkür ederim.” dedi.
 

Son olarak Evciler ilçesine geçen Vali Balkanlıoğlu’nu burada İlçe Kaymakamı H. Hasan Gökpınar ve ilçe protokolü karşıladı. Kaymakamlık makamına geçen Vali Balkanlıoğlu ilçe protokolü ile bir süre sohbet ettikten sonra; “Biliyorsunuz son çıkan kararname ile Ordu iline atanmış bulunmaktayız. Üzüntülü de olsak bizlerin yaptığı görev neticesinde bu tür atamalar normal ve alışılagelmiş bir durumdur. Bu nedenle ben sizlere hakkımı helal ediyor, sizlerinde bana hakkınızı helal etmenizi istiyorum.” dedi.
 

Ziyaret sırasında konuşan Kaymakam Gökpınar ise; “Sayın Valimizin ilçemize katkıları büyüktür. Sayın Valimiz bizlerin çalışmasında örnek aldığımız bir devlet adamıdır. Bizlerden her türlü konuda desteğini esirgememiştir. Sayın Valimizin Ordu iline atanması bizleri de üzdü. Sayın Valimizin yolunun açık olmasını diler, kendisine yeni görev yerinde başarılar dilerim.”dedi.
 



Anahtar Kelimeler:

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 35 31 1 3 64 96
2.Fenerbahçe 35 28 1 6 58 90
3.Trabzonspor 35 18 13 4 13 58
4.İstanbul Başakşehir 35 16 12 7 10 55
5.Beşiktaş 35 16 13 6 6 54
6.Alanyaspor 35 12 10 13 3 49
7.Kasımpaşa 35 14 14 7 -6 49
8.Rizespor 35 14 14 7 -7 49
9.Sivasspor 35 12 11 12 -9 48
10.Antalyaspor 35 11 12 12 -4 45
11.Adana Demirspor 35 10 11 14 3 44
12.Samsunspor 35 11 15 9 -5 42
13.Kayserispor 35 11 13 11 -9 41
14.Ankaragücü 35 8 12 15 -3 39
15.Fatih Karagümrük 35 9 16 10 -2 37
16.Konyaspor 35 8 14 13 -14 37
17.Gazişehir Gaziantep 35 9 18 8 -15 35
18.Hatayspor 35 7 15 13 -10 34
19.Pendikspor 35 8 18 9 -31 33
20.İstanbulspor 35 4 24 7 -42 16

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.