Fotoğraf makinası nı Alimoğlu aldı

Fotoğraf makinası nı Alimoğlu aldı

Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Selami Çalışkan`ın, gazetecilik yaptığı dönemde Gazze`de yaşanan acıları fotoğrafladığı fotoğraf makinesi ve ses kayıt cihazı satıldı.


Gelirinin Gazze`deki yetim çocuklara gönderileceği belirtilen fotoğraf makinesi ve ses kayıt cihazını Alimoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu satın aldı.


Bu nedenle fotoğraf makinesi ve ses kaydının teslim töreni Valimiz Hakan Yusuf Güner’in katılımıyla gerçekleştirildi.
 

Meydanoğlu İşhanının 7. Katında bulunan Gazeteciler Dayanışma Derneğinde gerçekleştirilen fotoğraf makinesi ve ses kaydı teslim programına Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Müftüsü Burhan İşliyen, Gazeteciler Dayanışma Derneği Başkanı ve Ege Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Abdioğulları, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Selami Çalışkan, Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kocabıçakoğlu, Alimoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu, Gazete Sahipleri ve gazeteciler katıldı.



Gazeteciler Dayanışma Derneği Başkanı ve Ege Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Abdioğulları’nın tören hakkındaki bilgilendirici konuşmalarının ardından söz alan Vali Hakan Yusuf Güner; “Bu güzel programın gerçekleştirilmesinde ve burada oluşturulan sosyal sorumluluk bağlamında programa renk vermesi, programa katkı sağlamanızdan dolayı nedeniyle Gazeteciler Dayanışma Derneği başkanı üyeleri ve bu programa katılan herkesi tebrik ediyorum.


Bu durum beni ziyadesiyle mutlu ve memnun etti. Biz bu şehirde bu şehrin yönetimini ortak akıl, ortak düşünce ve gönül birliği ile farklılıklara saygı duyarak geliştirileceğini şehrimizin geleceği açısından faydalı olacağını düşünüyoruz.


Bu anlamda şehrin Valisi olarak şehrin en büyük gücü olarak Belediye Başkanımız ile müşterek projeleri beraber yürütüyoruz ve şehrimize katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu anlamda da olmazsa olmazlardan biride şehrimizin eşraflarıdır.


Siyasi görüşü ne olursa olsun, felsefesi ve inancı ne olursa olsun bu şehre katkı sağlayan bütün iş adamları bu şehrin hem hemşerisidir, hem de Valiliğimizin ve Belediye Başkanlığımızın baş tacıdır.


Bu anlamda şehre katkı sunan bizimde dostumuzdur. Şehrin en önemli dinamiklerinden biride iş adamlarımızdır. Şehrin fakirleri olduğu kadar, şehrin işadamları da bizim için önemlidir.


Şehrin derneği, cemiyeti, ulusal baksın temsilcileri, diğer basın mensupları ve bütün kesimleri şehir için önemlidir. Bu anlamda sizlerin yanında olmaya her zaman hazırız. Bu anlamda Valilik olarak yasalar çerçevesinde destek olmaya devam edeceğiz.


Bu anlamda kapımız gönlümüz sizlere her boyutuyla açıktır. Bizler hem dünya anlamında ve makam anlamında faniyiz. Amacımız gayemiz bu şehirde iz bırakabilmek, iz bırakanların arasına girebilmek, iyileri örnek almak, güzellikleri örnek almak ve güzellikleri de iyilikleri de, hem iyilere güzellere hem de iyiyi ve güzeli örnek alması gerekenlere göstermektir.


İyiyi ve güzelliği örnek alması gibi gerekenlere göstermek davranışımızla, adaletimizle, merhametimizle, birlik beraberliği tesis etmemizle olabilir. Bu yönüyle bizde şunu ifade ediyoruz Yunusun diliyle hareket ediyoruz, Yunusun ruhu ile hareket ediyoruz.


Yani sövene dilsiz gerek, dövene elsiz gerek bana seni gerek seni gerek diyor Yunus. Değerli arkadaşlar güç sahibi insanların bir şeye reaksiyon vermesi çok kolaydır, dışarıdan baktığınız zaman ama adaleti tesis etmek, merhameti tesis etmek boyutu ile insanlara merhamet etmek, meselelere sabretmek ve herkesi bir çatı altında toplamak ve bir gönül yoldaşlığını bu şehir için oluşturmak bence çok önemlidir.


En büyük kudret sahibi Cenabı Haktır, Cenabı Allah’tır. Kudretin bütünü Cenabı Allaha aittir. Cenabı Allah istese zalimleri bir anda yok edemez mi, istese kötülükleri bir anda yok edemez mi Cenabı Hak mühlet verir, örnek verir, iyiyi gösterir ki insanlar bunları örnek alsınlar diye.


Bu anlamda bize vali demek esirgeyen, kollayan, himaye eden demektir. Allahın isimlerinden birisi Vali, bu anlamda şehri eminde çok önemli Belediye Başkanı emin kişi, şehirde emniyet temin eden, emin olan kişi demektir.


Bu anlamda bu makamları temsil eden insanların bu ahlakla, bu terbiye ile bu şiarla yaşantılarını sürdürmesi ve meselelerin üstünde bir bakışla yaklaşması bu şehrin menfaatine diye düşünüyorum.


Bölen, parçalayan, atomize eden, karşı karşıya getiren insanları savaş ruhuna, psikolojisine sokan anlayış bizim dünyamızda, bizim anlayışımızda kaim olamaz. Bu anlamda Alimoğlu gibi ilimizde yaşayan, şehrimizde yaşayan, ilçelerimizde yaşayan tüm hayır severlerimize çağrıda bulunuyorum.


Hayır ve hasenatta birleşelim, hayır işlerinde belediyemize, müftülüğümüze, basın kurumlarımıza ve tüm ilimizdeki, kurum ve kuruluşlara destek olalım. Bu anlamlı günde buna katkı sağlayan Belediye Başkanımıza, Müftümüze hususi ile beraber çalıştığımız herkese teşekkür ediyorum.


Siz değerli basın mensuplarının bu tür projelerine, bu tür faaliyetlerine katılmak bana büyük bir mutluluk veriyor.


Benim proje, proje dediğim şeylerden birisi burada şu anda yaşanıyor, proje demek illa fiziki bir şey değil sosyal sorumluluğu, rutini dışında hareket etmeyi, ortak bilinç ve iyi bilinç oluşturmayı ve dünyanın sessiz kaldığı bir konuda dünyanın dikkatini, şehrin dikkatini merhamete, adalete çocukların katledilmesine yönelik bir faaliyette bir projedir.


Servetini, maddiyatını bu işe harcamakta aynı zamanda bir fedakarlıktır. Bu yönüyle tebrik ediyorum. Bizden önceki Sayın Valimiz İrfan Bey döneminde de Sayın Alimoğlu tarafından düzenlenen etkinliklere gereken destek verilmiş, bundan sonraki dönemlerde de biz her türlü desteği vereceğiz.


Belediye Başkanımız ile üzerinde durduğumuz en önemli konulardan birisi kültür ve turizm konusudur. Bu anlamda ilk işbirliğimiz, ilk ortaklaşa faaliyetimizde belediyemizle birlikte düzenlediğimiz Kültür ve Turizm Çalıştay’ımızdır.


Ben bunu daha basına açıklamadım, Belediye Başkanımızla beraber açıklayacağız. Bunu önce sayın başbakanımıza arz edeceğiz, daha sonrada Afyonkarahisar kamuoyu ile paylaşacağız.


Kültür ve turizm faaliyetlerinin içerisinde yer alan bir arkadaşımızında, bir gönüllümüzün de böyle bir hassasiyet göstermesi bizi ziyadesi ile memnun etti ben hepinizin huzurunda kendisine teşekkür ediyorum.“dedi.



Gazze’den gelen yaralıların ilimizde tedavileri ve onların her türlü istek ve ihtiyaçlarının karşılanması konusunda da bir değerlendirme yapan Vali Hakan Yusuf Güner; “Gerçekten Afyonkarahisar olarak Türkiye’ye örnek olacak bir sağlık hizmeti, belediyecilik hizmeti, sosyal yardımlaşma hizmeti sunduk.


İlimiz Gazze ve Filistin dostu bir şehirdir. Bunu arkadaşlarımız biliyor, hem Afyonkarahisar biliyor, hem de Filistin, Gazze biliyor. Bu durum bizler için çok önemli olup bizleri de çok mutlu etmektedir.”dedi.
 

Törenin sonunda orada bulunan ve aralarında Afyon Lisesi, Sosyal Bilimler ve İmam Hatip Lisesi gibi Liselerinden gelen öğrencilerin yanına giden ve Peygamberimiz (S.A.S)’e yapılan hakareti kınamak adına öğrenciler tarafından başlatılan imza kampanyası sonucu şu ana kadar 2023 imza topladıklarını ve bu toplanan imzaları önce Başbakanımıza sunmak suretiyle Cumhurbaşkanımıza ulaştırılmasını amaç edindikleri bilgisini alan Vali Hakan Yusuf Güner, kampanyaya destek vererek, bu bilinçte olmalarından dolayı lise öğrencilerini kutladı.




Anahtar Kelimeler:

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 32 1 3 65 99
2.Fenerbahçe 36 29 1 6 61 93
3.Trabzonspor 36 19 13 4 16 61
4.İstanbul Başakşehir 36 17 12 7 11 58
5.Beşiktaş 36 16 13 7 6 55
6.Kasımpaşa 36 15 14 7 -4 52
7.Alanyaspor 36 12 10 14 3 50
8.Rizespor 36 14 15 7 -8 49
9.Sivasspor 36 12 12 12 -10 48
10.Antalyaspor 36 11 13 12 -6 45
11.Adana Demirspor 36 10 12 14 -2 44
12.Samsunspor 36 11 16 9 -8 42
13.Kayserispor 36 11 14 11 -12 41
14.Konyaspor 36 9 14 13 -11 40
15.Ankaragücü 36 8 13 15 -4 39
16.Gazişehir Gaziantep 36 10 18 8 -10 38
17.Fatih Karagümrük 36 9 17 10 -3 37
18.Hatayspor 36 8 15 13 -9 37
19.Pendikspor 36 9 18 9 -30 36
20.İstanbulspor 36 4 25 7 -45 16

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.