Başkan Aynacı, “Kardeşimize hayırlı olsun”

Başkan Aynacı, “Kardeşimize hayırlı olsun”

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, hayırsever bir vatandaş tarafından belediyeye hibe edilen tekerlekli sandalyeyi Musa Burak’a hediye etti.

Bolvadinli bir hayırsever vatandaş tarafından Bolvadin belediyesine hibe edilen tekerlekli sandalyeyi Belediye Başkanı Derviş Aynacı, Musa Burak’a hediye etti.

 

 Musa Burak kardeşimizin gözlerinde oluşan mutluluğun tarifi olmadığını belirten Başkan Aynacı; “Küçük kardeşimizin sevinci bizi çok mutlu ediyor. Biz bu hizmetlerde bir aracıyız. Bizlere bu tarifsiz duyguyu yaşamamızı sağlayan hayırsever vatandaşlarımıza ve yüzünden tatlı gülüşünün eksik olmamasını istediğimiz Musa Burak kardeşimize çok teşekkür ederim” dedi.

 

Engelli vatandaş Musa Burak ise kendisine yapılan bu güzel jestten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bolvadin Belediyesi'ne ve hayırsever vatandaşa teşekkürlerini iletti. Kaynak Bolvadin belediyesi



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.