Demirkırkan gün siyasetin değil, dayanışmanın günü

Demirkırkan gün siyasetin değil, dayanışmanın günü

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Dr. M. Kemal Demirkırkan, günün siyaset yapma günü değil, birlik olma günü olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Dr. Mehmet Kemal Demirkırkan, CHP İl Başkanlığı görevine atanan Av. Yusuf Onur Seçme’ye partide hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Demirkırkan ziyaretin ardından, CHP örgütleri tarafından depremzedeler için toplanan yardımlara kendi yardımlarınıda teslim etti.

 

YARDIM ÇALIŞMALARINA AKIN AKIN DESTEK GELİYOR

 

CHP İl Başkanı Av. Yusuf Onur Seçme,Milletvekili Aday Adayı Dr. Mehmet Kemal Demirkırkan’a ziyareti ve yardım çalışmasına katkıları nedeniyle teşekkür etti. Yaşanan deprem felaketi sebebiyle il ve ilçe örgütlerinin tarafından yardım çalışmalarına akın akın destek geldiğini belirten Seçme, “Depremzedeler için oluşturduğumuz yardım kampanyasına büyük destek alıyoruz. Bununla ilgili İl ve Merkez İlçe Başkanlığımız, İlçe Başkanlıklarımızda gerekenler yapılıyor. Milletvekili Aday Adayımız Sayın Demirkırkan ve ekibi tarafından da bu yardımlara katkı sağlandı. Aynı zamanda bize destek vermek ve yeni görevimiz nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak adına biraraya geldik. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Üç TIR’ı deprem bölgesine partimizin Afyonkarahisar örgütleri aracılığıyla gönderdik. Çalışmalarımız sürüyor. Çok acı bir hadiseyle yüzde yüzeyiz. Milletvekili Genel Seçimi sürecindeAday Adayımız Sayın Demirkırkan'a aday adaylığının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ekibiyle birlikte yaptığı ziyaret nedeniyle de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

 

ACIMIZ BÜYÜK YÜREMİĞİZ YANIYOR

 

CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Akyıldız, Türkiye’de Cumhuriyet tarihinin en büyük doğal afetlerinden bir tanesinin yaşadığını dile getirdi. Akyıldız, “Gerçekten acımız büyük, yüreğimiz yanıyor. Bu süreçte bütün CHP örgütleri dayanışma içerisinde acıları azaltmaya çalışıyor. Bizler de Afyonkarahisar'da bütün gücümüzle yardım kampanyası başlattık. Onların acılarını ortak olmak, acılarını azaltmak adına üzerimize düşeni arkadaşlarımızla örgütlerimizle birlikte yapmaya çalışıyoruz. Milletvekili Aday Adayımız Sayın Dr. Mehmet Kemal Demirkırkan’a deprem yardımlarına katkıları için yürekten teşekkür ediyoruz. Hiç ayrım yapmadan bütün yardımları kabul ediyoruz. Yardımların bir lirasının dahi yerine ulaşması için duyarlılık göstereceğiz. Bundan tüm arkadaşlarımız emin olsunlar. Yardım TIR’larımızda görevli arkadaşlarımız gidiyorlar. Sayın Demirkırkan’açıktığı yolda da başarılar diliyoruz. Bu dayanışmasından dolayı da kendisine teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

 

YAŞADIĞIMIZ FELAKETLER BİZE DERS OLMALI

 

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Dr. Mehmet Kemal Demirkırkan ise şunları söyledi:

 

“Ülkemiz hakikaten çok büyük bir felaket yaşıyor. BelkiCumhuriyet tarihimizin dünyadaki eşi benzeri görülmemiş en büyük yıkımlarından birini yaşıyoruz. Ben öncelikle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Enkaz altındaki vatandaşlarımızın bir an önce enkaz altından çıkartılması için hepimiz seferber olduk. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Gün siyaset yapma günü değil, birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür. Ülkemizdeki herkes köyünden, beldesinden, kasabasından, doktorundan, işçisine kadar bu dayanışmanın içindedir. Biz ülkemizin on ilinde yaşanan felaketten dolayı insanlarımızla dayanışma göstermek istedik. Partililerimizle birlikte inşallah onlara biraz olsun yardımımız olursa, bir arkadaşımıza faydamız olursa ne mutlu bizlere. Ancak şunu da söylemeden edemeyeceğim. Bu bize bir ders olmalı. Yaşadığımız felaketler artık bir son bulmalı diye düşünüyorum. Gölcük depremini, Elazığ depremini, Van depremini bir sürü depremi yaşadık. Deprem bölgesinde yaşıyoruz. Afyonkarahisar birinci derece deprem bölgesi. Biz hala depreme karşı yeterince önlem aldık mı? Bunun farkında değiliz.”

 

DEPREMLE İLGİLİ TOPLUMSAL BİLİNCE İHTİYAÇ VAR

 

Demirkırkan sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Hepimiz televizyonlarınkarşısındayız. Hepimiz üzülüyoruz. Ama sanıyorum toplumdaki hiçbir arkadaşımız ‘Benim oturduğum ev acaba depreme dayanıklı mı? Yönetime söyleyelim. Şu apartmanımızın depreme dayanıklılıkdurumunu çıkartalım.’ demiyor. Bunun için toplumsal bir bilinç gerekli. Bu bilince sahip olmalıyız. Bunun için önderlerimizin harekete geçmesi lazım. Belediye Başkanının, Valilik makamının harekete geçmesi lazımdır. Örneğin bu Dumlupınar Mahallesi'ndeki toplanma alanları nerededir? İnsanlar nerede toplanacaklar? Şöyle bir etrafınıza baktığınız zaman aslında çok da yeterli alanların olmadığını görüyoruz.

 

 Bundan bir ders çıkarmamız lazım. Belediyelerin rantı değil, önce vatandaşlarının sağlığını düşünmesi lazım. Bundan sonra böyle felaketler yaşanmasındiye, bu dersle beraber iyi organizasyonlarla vatandaşlarımızın sağlığını korumamız lazım. Ben deprem yardımlarına katkıda bulunan arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum. Birlikte bütün gücümüzle bu kötü günleri de geçeceğimize yürekten inanıyorum. İl Başkanlığı görevine atanan yeni İl Başkanımız Yusuf Onur Seçme’ye yeni görevinde başarılar diliyorum. Görevi zor günlerde devraldı. Arkadaşlarımızla birlikte elinden geldiğince çalışıyorlar. Onlara bu zor günlerde destek olmak birinci vazifemiz olacaktır.” Kaynak Kemal Demirkırkan



LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 35 31 1 3 64 96
2.Fenerbahçe 35 28 1 6 58 90
3.Trabzonspor 35 18 13 4 13 58
4.İstanbul Başakşehir 35 16 12 7 10 55
5.Beşiktaş 35 16 13 6 6 54
6.Alanyaspor 35 12 10 13 3 49
7.Kasımpaşa 35 14 14 7 -6 49
8.Rizespor 35 14 14 7 -7 49
9.Sivasspor 35 12 11 12 -9 48
10.Antalyaspor 35 11 12 12 -4 45
11.Adana Demirspor 35 10 11 14 3 44
12.Samsunspor 35 11 15 9 -5 42
13.Kayserispor 35 11 13 11 -9 41
14.Ankaragücü 35 8 12 15 -3 39
15.Fatih Karagümrük 35 9 16 10 -2 37
16.Konyaspor 35 8 14 13 -14 37
17.Gazişehir Gaziantep 35 9 18 8 -15 35
18.Hatayspor 35 7 15 13 -10 34
19.Pendikspor 35 8 18 9 -31 33
20.İstanbulspor 35 4 24 7 -42 16

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.