MHP li vekil adayları ziyaretlere devam ediyor

MHP  li vekil adayları ziyaretlere devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. 6 Milletvekili adayı bir arada seçim çalışması yaparak adeta gövde gösterisi yapıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.  6 Milletvekili adayı bir arada seçim çalışması yaparak adeta gövde gösterisi yapıyor.

 

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını hızlandıran MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayları Mehmet Taytak, Prof. Dr. Turan Civelek, Muharrem Günay, Dr. Ersan Özgür, İsmail Karnıbüyük ve İbrahim Aksu, Hocalar ilçesinden start verdiler. Kızılören, Dinar ve Sandıklı ilçeleri ile çalışmalarını sürdüren Milletvekili adaylarına İl Başkanı Mehmet Kocacan, il yönetim kurulu üyeleri ile teşkilat mensupları eşlik etti. MHP Milletvekili adayları gittikleri yer yerde kalabalık bir konvoyla karşılandılar. Milletvekilli adayları sağanak yağmura aldırış etmeden ziyaretlerini sürdürdü.

 

?MHP?NİN YÜKSELİŞİ DEVAM EDİYOR?

 

Seçim ziyaretleri kapsamında ilçe ve beldelerde yaptıkları çalışmalarda MHP kadrolarını halkın bağrına bastığını vurgulayan Milletvekili adayı Mehmet Taytak, MHP`nin yükselişinin devam ettiğini dile getirdi. MHP Lideri Devlet Bahçeli`ye halkın desteğinin yoğun olduğunu anlatan Taytak, "Bu günde seçim çalışmamıza Hocalar ilçemizden başlayarak, Kızılören, Dinar ve Sandıklı ile devam etti. Halkımız bizleri bağrına bastı.

 

Yoğun bir ilgi vardı. Bu ilgi partimize olan alakanın ne kadar arttığını gösterir. 6 Milletvekili adayı olarak ilçe, belde ve köylerimizi dolaşıyoruz. Dolaşmaya da devam edeceğiz. Yolda karşılaştığımız, ziyaret ettiğimiz hanımefendiler, beyefendiler hepsi çok sıcak ve samimi duygularla Milliyetçi Hareket Partisini desteklediklerini ifade ettiler. Ayrıca MHP?nin bu ülke için çok önemli bir parti olduğunu ve ülkenin teminatı olduğunu dile getirdiler. Halkımız bizi kucaklıyor, biz bundan çok mutluyuz. İnşallah bunu başaracağız. Biz 6 milletvekilinin 6?sınıda talibiz. Fakat milletimizin desteği ve Allah?ımızın müsaadesiyle ne kadar milletvekili olursa ona razıyız? dedi.

 

?PARTİMİZE OLAN TEVECCÜH HER GEÇEN GÜN ARTIYOR?

MHP`nin akademisyen Milletvekili adayı Prof. Dr. Turan Civelek, seçim çalışmalarında milletin samimiyetini gördüğünü ve partilerine olan teveccühün her geçen gün artarak devam ettiğini vurguladı. Civelek, "Millet geleceğine sahip çıkıyor. Devlet beyi takdir ettiğini açıkca vurguluyor. Desteğinin partimize olduğunu meydanları doldurarak gösteriyor. Her gittiğimiz yer de milletimiz önce gönlünü sonra ise kapısını bizlere açıyor. Seçim çalışmalarımızın son 5 gününde milletimizle kucaklaştık. Belki de 10 bin den fazla hemşerimizin elini sıktık ve derdini dinledik. Gördüğümüz şudur ki Millet devlet diyor, millet MHP diyor" dedi.

 

?24 HAZİRAN BASİT BİR MİLLETVEKİLİ SEÇİMİ DEĞİL?

24 Haziran seçimlerinin basit bir milletvekili seçimi olmadığını vurgulayan Milletvekili adayı Muharrem Günay, "Ben her zaman şunu söylüyorum. Biz ülkücüler, biz Türk milliyetçileri Türk milletini karşılıksız seven fikrin, canımız ve malımız her şeyimiz dahil her türlüğü varlığımızı milletimize ve bayrağımıza karşılıksız veren bir fikrin temsilcileriyiz. Bu uğurda canımız feda olsun. Yeter ki Türk milleti payidar olsun ve ezanlarımız susmasın, bayrağımız inmesin. Biz böyle düşündük ve 24 Haziran seçimlerine de bu pencereden bakıyoruz.

 

24 Haziran basit bir milletvekili seçimi değil. Biz 24 Haziran`ı zaferle taçlandırmalıyız ki 15 Temmuz`a geri dönmeyelim. 15 Temmuz`a geri dönersek vermiş olduğumuz onca mücadele de şehit olmuş ve gazi olmuş insanların vebali omuzlarımız üzerinden kalmaz. Türk milletine güveniyoruz. Türk milleti ferasetli bir millettir" dedi.

 

?HALKIMIZ TEVECCÜH EDİYOR VE MHP DİYOR?

 

MHP olarak seçimlere çok önceden hazırlandıklarını ifade eden Milletvekili adayı Dr. Ersan Özgür, "Seçim hazırlıklarımızı yaptık ve bu günde yollara düştük. Seçim çalışmalarımıza Emirdağ ilçemizden yola çıktık. Gittiğimiz ilçelerde büyük mitingler yaptık. Halkımız teveccüh ediyor ve MHP diyor. Bu seçimlerde Allah`ın izni ile rüzgar bizimledir. Milliyetçilik ruhu işlemiş milletimiz bizimle birlikte beraber seçimlerde partimizi en yüksek oyla iktidara taşımak için yollara düşüyoruz. Bu günde Hocalar ilçesinden başladığımız seçim çalışmamıza Kızılören, Dinar ve sandıklı ilçelerimizde sürdürdük. Vatandaşlarımıza ülkemiz üzerinde oynanan oyunları anlatıyoruz ve bu oyunları milletimizle birlikte bozacağımızı anlatıyoruz"

 

?ÇALIŞMALARIMIZ COŞKULU BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR?

 

MHP`nin en genç milletvekili adaylarından birisi olan İsmail Karnıbüyük, halkın partilerine ve Genel Başkanları Devlet Bahçeli`ye karşı gösterdiği teveccühün her geçen gün arttığını vurguladı. Karnıbüyük şöyle konuştu; "Halkımızla bir araya geliyoruz seçim çalışmalarımızda. Çalışmalarımız coşkulu bir şekilde devam ediyor. Kalabalık bir konvoyla karşılanıyoruz. Halkımızın partimize ve Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli`ye yoğun bir teveccüh gösteriyorlar. Bizlerde bu teveccühe layık olmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız."

 

?3 HİLAL AFYONA DAMGASINI VURACAK?

Milletvekili adayı İbrahim Aksu, usanmadan ve yorulmadan devletin ve milletin bekası için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Seçim çalışmalarına ilçeler ile devam ettiklerini dile getiren Aksu, "Milletimizin büyük bir teveccühü var. Devlet beyin dik duruşuna karşı milletimiz bizi bekliyor. Hocalar, Kızılören, Dinar ve Sandıklı ilçelerimizde halkımızın yoğun coşkusu ile karşılandık. Seçim çalışmalarımız iyi gidiyor. Allah utandırmasın.

 

 

Milliyetçi Hareket Partimizi meclise istediğimiz sayıda sokacağız. Özellikle vurgulamak isterim ki her parti kendi vekil sayısını çıkartıyor. Gerçek milletvekili sayısı seçim günü akşam Allah`ın izni ile 3 hilallerle Afyon`a yazılacak" dedi. MHP`li Milletvekili adayları ziyaretlerine gün boyu devam ettiler.



LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.