Tarih: 10.05.2017 22:13

10 -16 Mayıs engelliler haftası başladı

Facebook Twitter Linked-in

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası nedeniyle Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından düzenlenen festival ve çeşitli etkinlikler Vali Aziz Yıldırım?ın katılımıyla başladı.
 
 
 
Afyonkarahisar?da engellilerimizin hayata tutunabilmesi ve halkımız arasındaki yerinin en iyi seviyelere getirilebilmesi adına bu yıl 12.`si düzenlenen etkinlikler kapsamında Anıtpark`ta oluşturulan ?Engelsiz Hayat El Sanatları? sergisi Vali Aziz Yıldırım?ın katılımıyla açıldı.
 
 
 
Festival programında yer alan serginin açılışına Vali Aziz Yıldırım?ın yanı sıra İl Müdürleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri engelli kardeşlerimiz için faaliyet gösteren Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
 
 
Etkinlikler esnasında engelli kardeşlerimizle yakından ilgilenen ve sohbetler yapan Vali Yıldırım, engelli kardeşlerimizin yüzünü güldürdü. Afyonkarahisar Valiliği olarak engelli kardeşlerimizin yanında olduklarını ve kendilerine her türlü desteğin verileceğini belirten Vali Yıldırım, serginin çok güzel olduğunu sözlerine ekledi.
 
 
 
Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Mehter Takımı, Sakatlar Derneği Koro Ekibi ve Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Ekibinin gösterileriyle renk kattığı festival halk konseriyle sona erdi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —