Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar’da 20 yıldır simit satıyorAfyonkarahisar’da 20 yıldır simit satıyor

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) 2012 Yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan “Uygulamalı İş Güvenliği Kursu” projesi kapanış toplantısı ve sertifika töreni 26.12.2013 tarihinde gerçekleştirildi. 
Tavşanlı Madeni Eşya Sanatkârları Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Ajans Genel Sekreter V. Veli Oğuz ile Uzman Ömer Akan, KOSGEB Müdürü Adem Aypar, oda üyeleri ve basın mensupları katıldı. 
Bu proje ile Oda bünyesinde bulunan toplantı salonu bilgisayar laboratuvarı haline getirilmiş, laboratuvarda Milli Eğitim Bakanlığı sertifikalı eğitimler verilmiştir. 6 eğitmen Uygulamalı İş Güvenliği Eğitimini tamamlayarak sertifikalarını almış ve eğitim vermeye hazır hale gelmiştir. Oda yetkilileri bu proje ile bölgede iş güvenliği konusundaki eğitim ihtiyacını karşılamayı, iş kazalarının en aza indirilmesini sağlamayı ve bölgeye Uygulamalı İş Güvenliği Laboratuvarı kazandırmayı amaçlamışlardır.