Gözden kaçırmayın

Terör ötgütü propagandası yapan şahıs yakalandıTerör ötgütü propagandası yapan şahıs yakalandı

Dün Saat 17.30 sıralarında Hatay`ın Yayladağı İlçesinde bulunan öğretmen evine yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki piknik alanının yanına düsen top mermisi, elektrik tellerini kopardı.Aynı zamanda yolun kenarındaki istinat duvarınıda yıktı.

Patlamadan  sonra olay yerine  polis ve jandarma ekibi sevk edildi,konuyla ilgili olarak Kaymakam  Yılmaz  incelemelerde bulunarak güvenlik güçlerinden bilgi edindi. 
Daha erken saaatlerde Hatay`ın Yayladağı ilçesine bağlı Yeşiltepe Köyü kırsalınada yine bir top mermisinin  düştüğü, can ve mal kaybı yaşanmadığı belirtildi. 
Hatay Valiliği, Yayladağı İlçesi`ne dü top mermisiyle ilgili bir açıklama yaparak, angajman kuralları çerçevesinde, Suriye`ye topçu birlikleri tarafından top atışı yapılarak karşılık verildiği belirtildi. 
Valilikten yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:
"27 Mart 2014 Perşembe günü saat 17.35 sıralarında Yayladağı İlçesi yerleşim alanı dışında bulunan boş araziye Suriye tarafından geldiği değerlendirilen bir top mermisi düşmüştür.
Top mermisinin düştüğü bölge sınıra kuş uçuşu 3 kilometre mesafede olup, herhangi bir can ve mal kaybına neden olmamıştır.
Olayla ilgili olarak,  angajman kuralları çerçevesinde sınırda bulunan topçu birliklerimiz tarafından atışın yapıldığı bölgeye misliyle karşılık verildi" dedi.