Gözden kaçırmayın

26 Ağustos Tabiat Parkı Yenileniyor26 Ağustos Tabiat Parkı Yenileniyor

Başmakçı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçe ve köylerinde yaşayan 3294 Sayılı kanun kapsamında öksüz ve yetim öğrenciler için Denizli iline gezi düzenlendi. 
Proje kapsamında ilk olarak öğrenciler ile ailelerine cumartesi sabahı ilçe Yüksekokul yemekhanesinde  Kaymakam Ali Polat ile eşi, Belediye Başkanı, Vakıf Mütevelli Heyeti Üyeleri ve eşlerinin de katıldığı kahvaltı verildi.
Kahvaltı programından sonra Başmakçı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından özel olarak tutulan araçla Denizliye götürülen öğrencilere program kapsamında Kaklık Mağarası ve Denizli merkezi gezdirildi.
Öğrencilere Folklorik Bez Bebek Müzesi gezdirildikten sonra müze bahçesinde öğle yemeği yedirildi.
Kaymakamın da katıldığı öğle yemeğinde, öğrenciler mutluluklarını ve duydukları heyecanı  Kaymakamla paylaştı.
Öğle yemeğinden sonra öğrenciler özel bir alışveriş merkezinde sinemaya götürüldü ve alış veriş yaptırıldı.
Son olarak Pamukkaleye götürülen öğrenciler Pamukkalenin eşsiz güzelliğini ve tarihi yerleri tanıma ve gezme fırsatı buldu.
Günün yorgunluğunu akşam yemeğinde atan öğrenciler yıllardır bu çevrede yaşadıklarını fakat bu güzellikleri görme fırsatı bulamadıklarını böyle bir proje ile doğal ve tarihi güzellikleri görmelerini ve unutulmaz bir gün geçirmelerini sağladığı için Kaymakama teşekkürlerini ve sevgilerini dile getirdi.