Gözden kaçırmayın

Başkan Koyuncu'dan Emirdağ’a Fen Lisesi MüjdesiBaşkan Koyuncu'dan Emirdağ’a Fen Lisesi Müjdesi

Bolvadin Belediyesi Fen İşleri ekipleri, altyapı çalışmaları ile bozulan yolları önümüzdeki yaz sezonunda Bolvadin`e yakışır bir şekle getirme konusunda kararlı görünüyor. 
Bu amaçla 30 Mart seçimlerinden hemen sonra kolları sıvayan Belediye Yönetimi ilk etapta Afyon Belediyesinin eski asfalt plentinin hibe yolu ile Bolvadin Belediyesine kazandırmıştı.
Asfalt plentinin teminin ardından, asfalt şantiyesinin diğer unsurlarının da tamamlanarak yeni tesisin bir an önce hizmete girmesi için çalışmalara başlandı. 
Tesisin eksikliklerinden olan asfalt sericisi (finişer) ve yardımcı ekipmanların temini ile ilgili görüşlerini aldığımız Bolvadin Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kullap, asfalt şantiyesinin tamamıyla kurulması için gece gündüz demeden çalıştıklarını, uzun süredir faal olmayan bu tesisin kısa bir sürede kurulmasının da oldukça zor olduğunun altını çizerek: "Her şeye rağmen elimizdeki imkanlarla ilk etapta bozulan yollarımız için yama işlemine geçtiğimiz hafta sonu itibarı ile başladık. Yama işlemimi de işin kuralına göre yapıyoruz.
Bu amaçla yama robotu temin ettik. Bundan sonra asfalt yamama işlemleri daha sağlıklı olacak. Bu arada asfalt şantiyesinin yeni baştan kurulması için tüm gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah tesisin nakliyesi, montajı ve eksik ekipmanların tamamlanması ile birlikte, bu sene sonuna kadar çok büyük bir miktarda yolu asfaltla kaplamış olacağız. 2014 yılı ile itibaren Bolvadin`de asfaltlama hamlesini başlatacağız" dedi.
Bu arada geçtiğimiz hafta sonu start verilen şehir merkezinde çeşitli nedenlerle bozulan yerlerde yama çalışmaları ise tüm hızıyla devam ediyor.Fen İşleri Müdürlüğünün kontrolünde yapılan çalışmalarla ilçedeki ana caddeler ve sokaklarda oluşan çukurlar yama yapılarak kapatılıyor.

Çalışmaların süratli bir şekilde yapıldığını belirten yetkililer, bu tür faaliyetlerin ihtiyaç önceliğine göre yürütüldüğünü ifade ettiler.