Gözden kaçırmayın

Emirdağ zabıta ekipleri yoğun yangın denetimi yaptıEmirdağ zabıta ekipleri yoğun yangın denetimi yaptı

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde 2014 Yılı yaz kararnamesi ile atamaları yapılan Hâkim ve Savcılara onur yemeği gecesi düzenlendi.
Tayini çıkan savcı ve hâkimlere yaptıkları hizmetlerinden ötürü düzenlenen geceye İlçe Kaymakamı Avni Kula, Evciler İlçe Kaymakamı H. Hasan Gökpınar, Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Levent Mutlu, Hâkim, Savcılar ve aileleri katıldı. 
Ataması Kırşehir Cumhuriyet Savcılığına çıkan Dinar Cumhuriyet Başsavcısı Müslüm Arslan yaptığı konuşmada, Dinar’da görev yapmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu, görev süresi içinde birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarına, İlçe kaymakamına, Belediye Başkanına teşekkür ettiğini söyledi. 
Belediye Başkanı Saffet Acar ise, gecede yaptığı konuşmada, hüzünlü bir veda organizasyonunda bir araya gelindiğini, Dinar’a gelen hâkim ve savcıların 3 yıl boyunca ilçeye hizmet ettiklerini söyleyerek şunları kaydetti, ‘Biz kendilerinden son derece memnun idik. Ancak hâkim ve savcılarımızın çok güzel yerlere gitmeleri bizleri sevindirdi. İnşallah bizleri unutmasınız, yeni yerlerinizde başarılar dilerim’ dedi. 
Konuşmaların ardından Dinar Adliyesinden farklı il ve ilçelere tayin olan Cumhuriyet Başsavcısı Müslüm Arslan’a, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Ateş’e, Dinar Hâkimi Zeynep Ateş’e ve Dinar Hâkimi Yasin Köse’ye özel plaketleri verildi. 
Dinar Belediye Spor Kulübünün tayini çıkan hâkim ve savcılara Dinar Belediye Spor forması hediye etmesiyle devam eden uğurlama programı müzikli eğlencenin yapılmasıyla sona erdi.