15-21 Mayıs Gençlik Haftası İlçede Etkinliklerle Kutlandı

15-21 Mayıs Gençlik Haftası İlçede Etkinliklerle Kutlandı

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün katılımlarıyla gerçekleştirilen “Gençlik Haftası” 15 Temmuz Demokrasi Meydanında coşkuyla kutlandı.

Sandıklı Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Sandıklı Gençlik Merkezi tarafından organize edilen, Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün ile Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün katılımlarıyla gerçekleştirilen “Gençlik Haftası” 15 Temmuz Demokrasi Meydanında coşkuyla kutlandı.

 

Sandıklı Gençlik Spor İlçe Müdürü Murat Araz tarafından organize edilerek yapılan etkinlikler kapsamında, 15 Temmuz Demokrasi Meydanında; voleybol, ayak tenisi, matrak, okçuluk, ebru kursu, yüz boyama istasyonları kurularak, değişik yaş gruplarındaki çocuklar ve gençler burada hünerlerini gösterdi.

 

Buradaki çocuklar ve gençlerle buluşan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Kaymakam Mehmet Sülün ve Gençlik Spor İlçe Müdürü Murat Araz, kendileriyle yakından ilgilenerek yapılan çalışmaları takip ettiler.

 

15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri, protokol üyeleri ve kıymetli gençlerin hep birlikte çekindikleri hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Sandıklı Belediyesi Basın Birimi



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.