Gözden kaçırmayın

Başkan Topçudan Başkan Topbaş'a ziyaretBaşkan Topçudan Başkan Topbaş'a ziyaret

Afyonkarahisar`ın İscehisar İlçesine bağlı Karaağaç Köyü Göletine, Orman ve Su İşleri Bakanlığının Göl ve Göletleri Balıklandırma Projesi kapsamında 10 bin adet sazan yavrusu bırakıldı. 
Törene Kaymakamımız Sayın Ahmet Selim Yavuz, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Tarım ilçe Müdürü Himmet Akkaya, İl Genel Meclis üyeleri, Karaağaç köy muhtarı ve vatandaşları katıldı.
 
Kaymakamımız Ahmet Selim Yavuz bir konuşma yaparak “Ülkemiz Su ürünleri kaynaklarındaki doğal türlerin ve ekolojik dengenin korunması ve sürdürülebilirliğinin sağlanması, amatör balıkçılığın teşvik edilmesi, çevre duyarlılığının artırılması ve ülke ekonomisine katkı sağlaması amacıyla, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan ‘2014 Yılı Göl ve Göletleri Balıklandırma Programı’ çerçevesinde ilçemiz genelindeki göl ve göletlerde balıklandırma çalışması yapılıyor. 
Balıklandırma çalışmaları kapsamında Karaağaç Köyümüze tahsis edilen 10 bin pullu sazan balık yavrusu usulüne uygun olarak gölete bırakacağız. Karaağaçlı vatandaşlarımızdan 2 yıl boyunca av yapmamalarını rica ediyor ve köyümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi.
    
Kaymakam Ahmet Selim Yavuz, AK Parti Milletvekili Halil Ürün’le Doğanlar Köyündeki Ağaçlandırma Alanını İnceledi. 
 
Programın ardından Kaymakamımız Sayın Ahmet Selim Yavuz, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün ve Belediye Başkanı Mustafa Çibik ile birlikte Doğanlar Köyündeki 25 hektar ağaçlandırılan alanında incelemelerde bulundu. 
 
Kaymakam Ahmet Selim Yavuz 2013 yılında Orman ve Su İşleri Bakanlığının Ağaçlandırma Projesi kapsamında Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Doğanlar Köyü için özel bir mütahite yaptırılan projenin ardından bu alana 250 adet ceviz ve 12 bin adet badem dikildiğini beliertti.