Gözden kaçırmayın

Dinar Devlet Hastanesi Başhekimi Bora Büyükvanlı hastanenin eksik uzman kadrolarının bir bir dolduğunu, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son atamalarla birlikte 3 aydır hizmet veremeyen Doğum Polikliniğini Doktorunun göreve başladığını söyledi.
Fizik Tedavi ve Ortopedi Uzman kadrolarına da doktor talep ettiklerini belirten Başhekim Büyükvanlı şunları söyledi, “Dinar Devlet Hastanesi her zaman vatandaşlarına güven veren, en kaliteli sağlık hizmetini kusursuzca sunan hastane olmaya devam ediyor.
Son aylarda hastanemizden eş durumundan ve askerlik hizmeti için görevinden mecburi ayrılmak zorunda kalanlar oldu.
Ancak hızlı çalışmalarımız üzerine en önemli polikliniklerden olan Doğum Polikliniğine bir adet Uzman Doktor ataması yaptırdık. Dinarlı vatandaşlarımız bu önemli sağlık bürümü için çevre il ve ilçelerde bulunan hastanelere gitmek zorunda kalmayacaklar.
Diğer eksik uzman doktor kadrolarımız ise en yakın zamanda dolacak ve vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacaktır” dedi.
Aslen Niğdeli olan ve eğitimini Ankara Tıp Fakültesinde tamamladıktan sonra Zekayi Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapan Uzman Doktor Coşkun Ümit Dinar Devlet Hastanesinde gebelik takibi, sezaryen ve her türlü Laporoskopik işlemleri gerçekleştirecek. Haber İsmail Yılmaz
Yorumlar
Yorum Yap