Gözden kaçırmayın

Başkan Şahin sahadaBaşkan Şahin sahada

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı kongre sürecinin ardından çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

2015 Genel seçimleri için Emirdağ merkez ve köylerde çalışmalarını sürdüren AK Parti Emirdağ İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet akşamları köylerde ve beldelerde vatandaşlarla bir araya geliyor.

Vatandaşlarla yapılan görüşmelerde genel sorunların yanı sıra istekleri de not alan heyet gerekli dönüşlerin sağlanması için bu görüşmeleri rapor ediyor.

8 Aralık 2014`te Davulga Beldesi, Toklucak Köyü ve Bademli köyündeki vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Serkan Koyuncu ve ekibi bir açıklama yaptılar. 
Koyuncu; "Yönetime geldiğimiz andan bu yana gerek beldelerimizle gerekse köylerimizle bağlarımızı daha da sıkılaştırdık.
Emirdağ`da ulaşılmayan köy bırakmadık. Her köyde gerekli sorunları ve vatandaşımızın isteklerini hem temsilcilerimizden hem de bizzat giderek yerinde bizler dinliyoruz. 2015 genel seçimleri ülkemizin geleceği adına önemli bir kırılma noktasıdır.
2023 hedefini gerçekleştirmek için durmadan hizmete devam ediyoruz. Ak gönüllerin bizlere verdiği destekle Emirdağ`da AK Parti`ye olan ilgi giderek artıyor." dedi.