Tarih: 19.05.2024 15:18

19 Mayısa özel turnuva meydanda devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

 Bu kapsamda Zafer Meydanı'nda düzenlenen Gençlik Kupası 3x3 Basketbol Turnuvası başladı. Heyecan dolu müsabakalar, 18-19 Mayıs tarihleri arasında gençler, yıldızlar ve küçükler kategorilerinden 8'er takımın mücadelesine sahne olacak.


Turnuvanın sonucunda kazanan takımlar, 19 Mayıs Pazar günü saat 14:00'te Zafer Meydanı'nda düzenlenecek törenle kupalarına kavuşacak. Basketbol severleri heyecana atacak ödül töreninin ardından ise Ledex Akrobasi Basketbol Show, izleyicilere unutulmaz bir performans sunacak.


Heyecanla beklenen 3x3 Basketbol turnuvasına başlangıç veren Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diledi.


Gençlerin spora katılımının önemini vurgulayan Kasapoğlu, bu tür turnuvaların gençlerin yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için önemli bir platform olduğunu ifade etti. 
Gençlik Haftası'nın enerjisini basketbol ile buluşturan bu turnuva, tüm basketbol severleri Zafer Meydanı'na bekliyor Kaynak Afyon Gençlik ve spor il Müdürlüğü




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —