Tarih: 20.05.2012 18:15

Kamalak; AK Parti ile sadece aramızda yön farkı var

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, AK Parti ile Saadet Partisinin kardeş olduğu şeklinde sözlerin olduğunu belirterek, ‘’Evet kardeşiz ama biz yönümüzü Kabe`ye çevirirken onlar Paris`e, Londra`ya dönüyor. Sadece aramızda yön farkı var’’ dedi.

Kamalak, Afyonkarahisar Kültür Park ve Fuar Alanında partisinin Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Avrupa Birliğinin değil, bu milletin dediği olsun zina suç sayılsın” imza kampanyasına katıldı.

Düzenlenen programda güncel konularla ilgili açıklamada bulunan Kamalak, AK Parti`yi eleştirdi.

Çevreden AK Parti ile Saadet Partisinin kardeş olduğu şeklinde sözler söylendiğini ifade eden Kamalak, "Evet kardeşiz ama Habil ile Kabil de kardeşti. Her şeyden önce bir kısım kardeşlerimiz işbirlikçidir. Ama Milli Görüş asla işbirlikçi olmaz. Milli Görüş asla faizci olmaz. Kardeşsiniz diyorlar ama biz yönümüzü Kabe`ye çevirirken onlar Paris`e, Londra`ya dönüyor. Sadece aramızda yön farkı var. Bu durum fitneye sebep olur." dedi.

Çanakkale savaşında gayri resmi bilgilere göre 400 bin askerimizin şehit edildiğini ve bundan İngilizlerle Fransızların sorumlu olduğunu belirten Kamalak, "Şimdi Türkiye, bu ülkelerin başını çektiği Avrupa Birliğinden, Batıdan, asıl düşmanından medet ummamalıdır" diye konuştu.

Milli Görüşün iktidara gelmesi halinde NATO ile olan ilişkilerin de gözden geçirileceğini belirten Kamalak, Rusya`da komünizmin yıkılmasından sonra Nato`nun düşmanı kalmadığını, bu durumda İslam ülkelerinin düşman olarak seçildiğini ifade etti.

28 Şubat sürecinin asıl aktörlerinin hortumları kesilen holdingler ve patronlar olduğunu vurgulayan Kamalak, "Onlarla işbirliği yapan bir kısım çevredir. İşte bu çevre askeri maşa olarak, bir kısım işçileri istismar ederek, piyon olarak, sahip oldukları o günkü medyayı da silah olarak kullanmışlardır. Kendileri sahne gerisinde rol almışlardır, kuklacı vazifesini görmüşlerdir. Kuklacılar mutlak surette gün ışığına çıkarılmalıdır. Halkın gözü önüne getirmek suretiyle teşhir edilmelidir" diye konuştu.

Milli Görüş’ün hedefinin, yeniden bir Türkiye kurmak, İslam birliğini sağlamak ve tüm insanların insanca yaşayabileceği bir dünya tesis etmek olduğunu belirten Kamalak, şunları kaydetti:

``Bu dünyada herkese yetecek kadar yer de vardır, nimet de vardır. Ancak adil bir düzen yoktur. Adil düzen olmadığı için milyonlarca insan yerinden, yurdundan edilmiş.

Yine bu ülkede herkese yetecek kadar nimet bulunduğu halde ırkçı emperyalizm, milyonlarca insanın alın terini sömürmüş, damarlarındaki kanını emmiş. Bu yüzden milyonlarca insan sefalete itilmiş, açlığın pençesine bırakılmış, ölüme terk edilmiştir. Örnek Somalili kardeşlerimizdir. Bu münasebetle diyoruz ki bu dünyada herkese yetecek kadar yer de var, nimet de var. Ancak adil bir düzen yok. O adil düzen de milli görüşle sağlanacaktır.``


Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Adnan Şenel ise, “Avrupa Birliğinin değil, bu milletin dediği olsun zina suç sayılsın” imza kampanyası hakkında bilgiler verdi.
Konuşmaların ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, imza kampanyasına destek vererek ilk imzayı attı. YEHA

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —