Çay Belediyesi yeni binasına taşındı

Çay Belediyesi yeni binasına taşındı

Çay Belediyesi yeni hizmet binasına taşındı. 2008 yılında temeli atılan ve 4 bin metrekare alan üzerine kurulan iş merkezi ile belediye hizmet binası tamamlanarak halkın hizmetine girdi.

Çay Belediye Başkanı Ali Yakut, yaptığı açıklamada; “Çay halkıma verdiğim sözlerden birini daha tamamlayarak ilçemize kazandırmanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. İş yeri sorununu çözmede yardımcı olarak ilçe esnafına rahat bir nefes aldıracak iş merkezini 3,5 yılda tamamladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ali Yakut konuşmasında; Modern ve Çağdaş yaşam modelini ilçemiz için her zaman önemsedik. Çay ilçemiz için her zaman 50 yıl ilerisini düşünerek çalışmalar yaptık yapmaya da devam edeceğiz. İş merkezimizde tüm çalışmalarımız tamamlanmış olup belediyemiz yeni hizmet binasında Çay halkımıza hizmet vermeye başlamıştır. İş Merkezi ve Belediye yeni hizmet binamız İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Belediyede ilk etkinlik
Ayrıca Çay Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu tarafından yeni Belediye yeni hizmet binası önünde resim sergisi açıldı. Anadolu Öğretmen Lisesi ve Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerininde katıldığı açık hava karma sergisi büyük beğeni topladı.

Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Folklor ekibinin halk oyunları gösterisinin ardından saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu. Açılış konuşmasını Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okul Müdürü Ahmet Koçer yaptı. Daha sonra açılış kurdelesini İlçe Kaymakamı Hayatı Taşdan ve Belediye Başkanı Ali Yakut birlikte kestiler. Kara kalem, yağlı boya, guaş boya ve sulu boya resimlerden oluşan sergi büyük beğeni topladı.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.