Tarih: 19.06.2012 20:20

Adnan Şenel Saldırıyı Lanetledi

Facebook Twitter Linked-in

Bu alçak saldırıyı gerçekleştirenler bilmelidir ki hiçbir zaman karanlık hedeflerine ulaşamayacak, akıttıkları kanda boğulacaklardır. Bunlar insanlıktan nasibi olmayan eli kanlı katillerdir. Ülkemizi kardeş kavgasına sürüklemek isteyen kiralık taşeronlardır. Bu alçak saldırıları gerçekleştirenleri bütün nefretimle lanetliyorum.

Yüreğimiz daha taze duran acılarımıza kan ağlarken bugün Hakkâri’den gelen 8 şehit haberi. Bu terör denen belanın adı her dilde, her dinde, her görüşte şerefsizliktir. Bu saldırıyı yapanlar Kürt kardeşlerimizin hakkını savunuyor olamazlar. Bunlar ipleri dış güçlerin elinde bulunan kuklalardır, taşeronlardır, İnsanlıktan en ufak bir nasibi olmayan eli kanlı katillerdir.

Hükümetin demokratik açılım sürecinden bu yana ortaya koyduğu tutarsız ve istikrarsız tavrında, terörün çözümüne ilişkin umutları hayal kırıklığına dönüştü.

Maalesef hem iktidar, hem de ana muhalefet bu sorunun çözümü konusunda kararlı bir irade ortaya koyamamıştır. İktidar ve ana muhalefet partisinin genel başkanlarının terör gündemli buluşmaları bile, bizzat kendileri tarafından siyasi polemik konusu haline getirilmiştir. Oysa terör bu milletin ortak acısıdır. Ortak dramıdır. Siyasi malzeme haline getirilmemelidir. Kısır tartışmalara, politik hesaplara malzeme haline getirilmemelidir.

Üzüntümüz şudur ki, ülkemiz zaman kaybetmektedir. Milli Görüş politikalarına dönülmediği sürece, yüreğimize ateş, ocaklarımıza hüzün düşmeye devam edecektir. Türkiye`deki terör sorunu batıl bir düşüncenin eseridir. Bu ülkenin çocuklarını yanlış bir zihniyetin bedeli olarak birbirlerine düşman hale getirdiler.

Terör azaldı mı? Hayır. Millettin ortak değerlerini tahrip ettiler. Bizim milletimizi bir arada tutan en önemli güç İslam’dır. Bundan uzaklaştıkça bu milleti birlikte tutmakta zorlaşır.

Bu vesile ile, Şehitlerimize Cenab-ı Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifa, ailelerine ve milletimize sabrı cemil niyaz ediyorum. Mekânları Cennet olsun milletimizin başı sağ olsun.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —