Tarih: 19.06.2012 19:28

Yöresel ürünleri Antalya`da sergilenecek

Facebook Twitter Linked-in

Anadolu`nun yöresel ürünlerinin ekonomik değerini artırmak, markalaşmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen, Antalya 3. Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarına Afyonkarahisar’da katılıyor.

Antalya Expo Center`da (AEC) yarın başlayacak olan fuarın resmi açılışı ise Perşembe günü 15.00`te yapılacak.

Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı’nın (BAGEV) desteğiyle bu yıl 3`üncüsü düzenlenen Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarına Afyonkarahisar’ında katılacağını söyledi.

Antalya 3`üncü Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarına Afyonkarahisar Ticaret Borsası, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası ve Çay Ticaret ve Sanayi Odasının katılacağını ifade eden Mühsürler, “Afyonkarahisar’ın yöresel ürünleri olan Kızılay Maden Suyu, sucuk, emek kadayıfı, haşhaş ezmesi ve tüm ürünler yer alacak” dedi.

Antalya 3`üncü Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarının düzenlendiği günden buyana stantlarda Afyonkarahisar’ın yöresel ürünlerinin sergilendiğini ifade eden Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, yöresel ürünlerin yanı sıra Afyonkarahisar’da bulunan Termal Otellerinde kataloglarının dağıtımının yapılacağını belirtti. YEHA




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —