Kumartaşlı Yaralı Üsteğmen İçin Dua İstedi

Kumartaşlı Yaralı Üsteğmen İçin Dua İstedi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Hakkari`nin Dağlıca bölgesinde çıkan çatışmada ağır yaralanan Afyonkarahisarlı Piyade Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu için tüm Afyonkarahisar halkının dua etmesini istedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Hakkari’nin Dağlıca Bölgesinde çıkan çatışmada akciğerine şarapnel saplanan ve tedavi gördüğü Van 100. Yıl Üniversitesi Araştırma Hastanesinde yapılan tedavisi sırasında beyninde ödem oluşması sebebi ile ve durumu ağırlaşan Piyade Üsteğmen Murat Hasırcıklıoğlu’nun GATA Asker Hastanesine Ambulans Uçakla sevk edildiğini söyledi.

Tüm Afyonkarahisar halkının Piyade Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu’na dua etmesini isteyen Kumartaşlı; “Piyade Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu 1985 doğumlu olup 1,5 yıllık evli ve 3 aylık kız çocuğu var” dedi. YEHA



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.