Şüpheli ölüme 3 gözaltı

Şüpheli ölüme 3 gözaltı

Afyonkarahisar`ın Dinar ilçesindeki evinde cesedi bulunan Gökhan Armağan`ın (25), başına silahla ateş edilerek öldürüldüğü belirlendi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Gökhan Armağan`ın, Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu`nda yapılan otopside silahla başından vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Armağan`ın cenazesi, Dinar`da ailesi ve yakınlarının katılımıyla ikindi vakti kılınan namazın ardından Asri Mezarlık`ta defnedildi.

CİNAYET SİLAHI BULUNAMADI
Olayla ilgili soruşturmayı yürüten İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, evde yaptıkları incelemede, Armağan`ı öldüren kurşunların çıktığı silahı bulamadı. Polis, şüpheli oldukları iddiasıyla 3 kişiyi gözaltına aldı.

2006 yılında annesi, babası, ağabeyi ve ablasını öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan, bir süre cezaevinde kaldıktan sonra psikiyatri tedavisi için hastaneye yatırılan Gökhan Armağan, tedavisinin ardından hastaneden salıverilmişti. Yaklaşık 6 ay önce geldiği Dinar`da bir tekel bayisinde çalışmaya başlayan Armağan, dün gece arkadaşı tarafından evinde ölü bulunmuştu. Gazete3



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.