Helikopter Ambulans yetişti

Helikopter Ambulans yetişti

Afyonkarahisar merkeze bağlı Çakırköy-Erkmen köyleri güney tarafındaki dağlık alanda çıkan orman yangınında, dumandan etkilenen 1 kişi helikopter ambulans ile kurtarıldı.

YEHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, yangın söndürme çalışmaları havadan devam ederken bir yangın söndürme personelinin yoğun dumandan etkilendiği ihbarı 112 Acil Servis ekiplerine bildirildi. Karayolundan ulaşımın olmadığı bölgeye ihbar alınmasından sonra Sağlık Müdürlüğü 112 Ambulans servisine bağlı helikopter ambulans görevlendirildi.

Görevlendirilen helikopter ambulans yangın mahalline giderek iniş için uygun alan tespitinden sonra olay yeri yakınına iniş yaptı. Olay yerinde helikopter sağlık personeli tarafından ilk müdahalesi yapılan Orman işletme müdürlüğü personeli İsmail Demirdağ helikopter ambulansa alınarak Afyon Kocatepe heliportuna getirildi.

Buradan kara ambulansı ile Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi araştırma ve uygulama hastanesine götürülen Demirdağ, tedavi altına alındı. YEHA



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.