Akcan: Takdir delegelerindir”

Akcan:  Takdir delegelerindir”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar eski Milletvekili, Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Abdülkadir Akcan, MHP’nin 4 Kasım’da yapılacak büyük kongresinde adaylığını açıklayan MHP Trabzon Milletvekili ve Bayındırlık eski Bakanı Koray Aydın’a başarılar dileyerek, “Takdir delegelerindir” dedi.

MHP Trabzon Milletvekili ve Bayındırlık eski Bakanı Koray Aydın`ın, partinin iktidara geldiğinden bu yana MHP eski Lideri rahmetli Alparslan Türkeş’in Genel Sekreterliğini yaptığını söyleyen Abdülkadir Akcan, ``Bir siyasi partinin Genel Başkanı hayır dese aday olur mu? İşte ben de dahil üst kurul delegesi olan herkesin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olmaya hakkı vardır. Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Koray Aydın da bu hakkını kullanıyor. Bundan sonraki süreçte takdir delegenindir``dedi.

Akcan, Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüzüğüne göre 4 Kasım’da yapılan olan büyük kongrede genel başkanlığa aday olmak için en az 40 genel kurul delegesinin yazılı önerisinin gerektiğini söyledi.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.