Tarih: 04.01.2013 10:37

Bankalar Caddesi`nin Yoğunluğu Azaltılacak

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, 2013 yılının ilk toplantısında; durak yerleri, kapalı durak yapımları ve park yapılmaz levhalarıyla ilgili önemli kararlar aldı.
 
Bankalar Caddesi üzerindeki trafik yoğunluğunun azaltılması amacıyla Kadınana İlköğretim Okulu ve PTT Müdürlüğü önündeki durak yerlerinin iptal edilmesi kararlaştırılırken, İmaret Camii giriş kapısı karşısında Açıkgözoğlu sokak ile Havuçcu Çıkmazı Sokak arasındaki bölgeye şehir içi minibüsleri ve özel halk otobüsleri için durak yeri yapılmasına karar verildi.

HALKIMIZ SOĞUK VE SICAKTAN KORUNACAK
Vatandaşların soğuk ve sıcak havalarda korunması amacıyla bazı bölgelere kapalı durak yapılması kararlaştırılırken, kapalı durak yapılacak bölgeler şöyle belirlendi: "Ankara Karayolu Şehitler Camii karşısı, Sahipata Mahallesi Kıymık Market önü, Şeyh Şamil Bulvarı 125. Y.Y. İlköğretim Okulu önü, Turgut Özal Bulvarı eski Dempaş önü ve karşısı, Yüksel Petrol önü ve karşısı, Genelioğlu Sitesi önü,  Osmangazi Anadolu Lisesi önü ve karşısı, Süleyman Demirel Fen Lisesi önü ve karşısı, Osmangazi Mahallesi Çevik Kuvvet karşısı, Taşpınar Mahallesi Gelincik Sokak üzeri, Karşıyaka Mahallesi Bilgi Evi önü ve Osmangazi Mahallesi Milli Piyango Anadolu Lisesi karşısı.

Ayrıca, PTT Başmüdürlüğü binasının yan tarafında Gazlıgöl Caddesi üzerine 2. Dumlupınar Caddesi`nde yolun sol tarafında ve Ali Çetinkaya Bulvarı`nda Tapu Kadastro Müdürlüğü girişinin kapısının sağ tarafına park yapılmaz levhası dikilmesine karar verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —