Tarih: 07.01.2013 11:48

Genel Başkan ölümden döndü

Facebook Twitter Linked-in


HAK ve ADALET Partisi (HAP) Genel Başkanı Yiğit Zeki Ötürk, Ankara girişinde esrarengiz bir kaza geçirdi.

Ölümden şans eseri dönen Genel Başkan Yiğit Zeki Öztürk, sol kolundan yara alırken, arabasının sol tarafı ise tamammen parçalandı.

Başkan Öztürk; Afyonkarahisar`da yeni Kurulan il başkanlığı yönetimini ziyaret için, kendi arabası ile Antalya`dan Afyonkarahisar`a gitti.

H.A.P. Genel Başkanı Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyareten sonra kendisin kullandığı arabası ile Ankara`ya dönmek için yola çıktı.

Yolda arabasında beklenmedik tuaflıklar sezen Öztürk, Ankara- Polatlı girişinde arabasının kontrolünü kaybederek, yol kenarında ki korkuluklara çarptı ve yol ortasna savruldu.

Şans eseri yol güzergahında gelip-giden araçlar olmadığı için, Öztürk, kapıyı açarak kendisini dışarı attı Öztürk sol kolundan yara alırken, arabasında büyük hasar oluştu. Olay sonrasında kaza haberini alan Afyonkarahisar Teşkilatı kendisini arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ankara`ya dönen Hak ve Adalaet Partisi Genel Başkanı Yiğit Zeki Öztürk, kazanının biranda geliştiğini ve hiç bir anlam vermediğini, ilk kez böyle bir kaza ile muhatap olduğunu belirtti.

H.A.P Genel Başkanı Öztürk, geçen hafta partisine bazı iltihaklar sağlayarak, Milli Birlik Hareketi`ni, Halkın Yükseliş Partisi kurucularını ve Çözüm Partisi yöneticilerini partisinin çatısı altında birleşme protokolü imzalamıştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —