Tarih: 12.02.2013 16:45

Nihat Hatipoğlu Sandıklı Halkıyla Buluşuyor

Facebook Twitter Linked-in

Sandıklı Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenen konferansta Prof.Dr.Nihat Hatipoğlu Sandıklı halkıyla buluşuyor.

Bu yıl altı aylık programının dolu olmasına rağmen Belediye Başkanı İsmail Elibol’un yoğun gayretleriyle ilçemizde Çarşamba günü saat:19.30’da konferans verecek olan televizyon ekranlarının sevilen yüzü ilahiyatçı Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu, Kapalı Spor Salonunda Sandıklı halkıyla buluşacak. İlahi bir hava ve hoş sohbet içerisinde gerçekleşecek olan “Nihat Hatipoğlu ile Gönül Sohbetleri” programına giriş ücretsiz olacak.

Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu konferansından önce Abdullah İplikçioğlu tarafından Kur’an-ı Kerim ziyafeti ve ilahi dinletisi sunulacak.

ELİBOL; “TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ”
Sandıklı Belediyesi Kültürel Etkinlikleri çerçevesinde düzenledikleri konferansa tüm Sandıklı halkını davet eden Belediye Başkanı İsmail Elibol; “Sevilen ilahiyatçı hocamız Prof.Dr.Nihat Hatipoğlu’nu uğraşılarımız sonucunda ilçemize getiriyoruz.  Belediye olarak böyle güzel bir buluşmayı gerçekleştireceğimiz için son derece mutlu ve heyecanlıyız. Saat:19.30’da başlayacak programımız ücretsiz olacak. Tüm vatandaşlarımızı Çarşamba günü Kapalı Spor Salonu’na bekliyoruz. Sandıklı halkı her şeyin en iyisine layıktır.”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —