Tarih: 14.02.2013 11:07

SGK Binası Nisan`da Teslim Edilecek

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar Dinar ilçesi Pancar Mahallesinde bulunan 181 ada – 106 parseldeki 1031 metrekare alana, Hazmer Yapı tarafından ihalesi alınarak yapımına başlanan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binası inşaatına Başkan Acar ziyarette bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek’in de hazır bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Saffet Acar şantiye şefi Ömer Erakıncı’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İnşaat sahasını gezen Başkan Acar ve Başkan Yardımcısı Şimşek, binanın iç ve dış kısımlarını kontrol etti.
 

Edinilen bilgiye göre, Nisan ayında yapımı tamamlanarak teslim edileceği öğrenilen Sosyal Güvenlik Kurumu binasının kaba inşaatının bittiği, tesisat, kaplama ve sıva işlemlerinin başlayacağı öğrenildi.

Nisan ayında iki kattan oluşan binanın hizmete girmesiyle beraber, kat başı 465 metrekare olacağı, kullanım alanı ise 390 metrekare civarında olacağı belirtildi. Şantiye Şefi Ömer Erakıncı’ya belediyeden istek ve taleplerinin olup olmadığını da soran Başkan Acar, ziyaret sonrasında işçilere kolay gelsin temennisinde bulunarak inşaat sahasından ayrıldı.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —