Tarih: 06.03.2013 09:12

Sandıklıspor`a Ambulans verilmiyor

Facebook Twitter Linked-in

Profesyonel ligde ilimizi temsil eden tek takım olan Sandıklıspor’a ambulans engeli.

Spor Toto 3.lig 1.grupta mücadele eden kırmızı beyazlıların sahasında oynadığı maçlarda sahada bulundurma zorunluluğu olan ambulans ve sağlık ekibi için  İl Sağlık Müdürlüğü’nün  izin vermediği iddia edildi. İlimizi profesyonel liglerde temsil eden tek takım olan Sandıklıspor için kulüp tarafından geçtiğimiz hafta maddi destek kampanyası başlatılırken, sahada bulundurulması zorunlu olan ambulans için İl Sağlık Müdürlüğü’nün izin vermediği ve kulübün özel hastanelerden parayla ambulans kiralayacağı  öğrenilirken, başka şehirlerde ambulans ve sağlık ekibinin İl Sağlık Müdürlükleri tarafından karşılandığı belirtildi.

SANDIKLISPOR HANGİ İLİN TAKIMI?
Ambulans ve sağlık ekibi için özel hastanelerin ücret talep ettiğini belirten kulüp yöneticileri; “Deplasmana gittiğimizde rakip takımların ambulans ve sağlık ekibi ihtiyacı o şehrin İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı 112 Acil Servis ambulanslarıyla karşılandığını görüyoruz. Biz sahamızda oynadığımız maçlarda sağlık ekibinin mesai ücretlerini ödüyorduk. İl Sağlık Müdürlüğü ile görüşmelerimiz sonrasında artık ambulans ve sağlık ekibini gönderilmeyeceği bize belirtildi. Bu ihtiyacımızı özel hastanelerden karşılamamız söylendi. Takımımızın maddi durumu ortada. Bizler yardım kampanyası başlatıp kulübe destek beklerken, takımımız engellenmeye mi çalışılıyor. Özel hastaneden ambulans ve sağlık ekibi hizmeti almak kulübümüze önemli bir maddi yük olacak. Sandıklıspor Afyon’un takımı değil mi? Neden yardımcı olmak yerine önümüzü kesmek istiyorlar” şeklinde konuştu.

TAKIM AFYON’A VERİLMEDİ DİYE İNTİKAM MI ALINIYOR?
Taraftarlar; “Sandıklı’da yaşayan vatandaşlar devletten hizmet alamayacak mı? Bizlerin vergisiyle alınan ambulansları bizim takımımıza göndermeyeceklerde nereye gönderecekler? Maçta bir seyircinin, polisin, futbolcunun başına bir şey gelse  ne olacak? Bizler başka ülke vatandaşı mıyız ki ambulans bize gönderilmeyecek?  Sandıklıspor Afyon’a verilmedi diye intikam mı almak istiyorlar? Bu bir siyaset mi yoksa ayrımcılık mı? Bu memlekette iktidar partililer ne iş yapıyor? Takımlarına ne zaman sahip çıkacaklar? Sandıklıspor’a zulüm etmek, engellemekle ellerine ne geçecek?”diye tepkilerini ortaya koydu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —