Tarih: 27.03.2013 14:46

Hanımlar Lokali İnşaatı Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban`ın seçim vaatleri arasında yer alan Hanımlar Lokali`nin inşaat çalışmalarına başlandı.

Seçim öncesi verdiği vaatleri bir bir yerine getiren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban şimdi de hanımlara verdiği sözü tuttu.  

Afyonkarahisar`da ilk olacak
Afyonkarahisar Belediyesi İmar ve Fen İşleri Müdürlüğü`nde görevli mimar ve mühendisler tarafından projelendirilen Hanımlar Lokali`nin inşaat çalışmalarına başlandı.

Eski Halil Ağa Semt Pazarı`nın bulunduğu alanda inşa edilen Hanımlar Lokali, bin 666 metrekare kapalı alana sahip olacak. Hanımların boş zamanlarını değerlendirebileceği birbirinden farklı alanların yer alacağı Hanımlar Lokali, Afyonkarahisar`da bir ilk olacak.

Yüzme Havuzundan, buhar odasına, kondisyon salonundan, toplantı ve 8 adet derslik salonuna kadar birçok ünitenin yer alacağı Hanımlar Lokali`nin 2013 yılı Ağustos ayına kadar tamamlanması hedefleniyor. Hanımlar Lokali`nde, Afyonkarahisarlı hanımların  sosyal hayata kazandırılması ve  yaşam koşullarının iyileştirilmesi amaçlıyor. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —