Tarih: 10.05.2013 11:41

Hastaneye İsveç Heyetinden İlgi

Facebook Twitter Linked-in

Afyon’da hizmet veren ve sağlık turizmi konusunda güçlü adımlar atan Özel Park Hastanesi Sağlık Turizmi çalışmaları kapsamında yabancı misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ukraynalı misafirlerini ağırlayan Park Hastanesi önceki gün İsveç’ten gelen heyeti incelemelerde bulunmak ve bilgilendirmek üzere misafir etti.
 

Hastanenin standartlarını beğendiler

Hafta başından itibaren Afyon’da çeşitli mekânları gezen ve incelemeler yapan heyet, Özel Park Hastanesi’nde Sağlık Turizmi paket fiyatları, ulaşım ve transferler hakkında ayrıntılı bilgiler aldılar. İncelemede Hastane  Başhekimi Op. Dr. Süleyman Şahin, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Selim Bodur ve Hastane Müdürü Şükrü Tunçbilek heyete hastanenin kapasitesi ve yapılmakta olan hizmetler hakkında bilgiler verdiler.


Heyet; hastane standartlarının oldukça etkileyici olduğunu özellikle belirtti. İncelemelerden sonra hastane konferans salonunda bulunan Park Cafe`de heyete kokteyl verildi. Kokteyl sonrasında hastanenin ilgisinden oldukça memnun olduklarını dile getiren heyet üyeleri, gezilerine devam etmek üzere Park Hastanesi’nden ayrıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —