Bir Potuk Transferide Sandıklıspor`dan

Bir  Potuk  Transferide Sandıklıspor`dan

Spor Toto 3 ligde önümüzde ki sezon iddialı bir takım oluşturmak için transfer çalışmalarını sürdüren Sandıklıspor, 2011-2012 sezonunda ki eski oyuncuları Yücel, Samet ve Coşkun`dan sonra Fenerbahçe`ye transferiyle Türkiye futbolunun transfer yıldızı olan Alper Potuk`un abisi Emrah Potuk`la 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp Onursal Başkanı İsmail Elibol`un ofisinde yapılan görüşmelere  Emrah Potuk`un babası Mustafa Potuk, Alper Potuk`u son anda Fenerbahçe`ye transfer olmasına ikna eden Süleyman Toker, Gazeteci Ertuğrul Sevim, Kulüp Asbaşkanı H.İbrahim Necipoğlu katılırken,  Emrah Potuk görüşmeler sonrasında boş mukaveleye imza attı.

Geçtiğimiz sezon Eskişehir Demirspor`da forma giyen tecrübeli futbolcu, Bank Asya ve 2. lig takımlarından transfer teklifi almasına rağmen Sandıklıspor`u tercih etti.

EMRAH POTUK; "KENDİ MEMLEKETİMİN TAKIMINI TERCİH ETTİM"
Sandıklıspor`a başarılar yakalamak için geldiğini belirten Potuk;"BAnk Asya ve 2.lig takımlarından teklifler aldım. Ancak Sandıklıspor Afyon`u profesyonel ligde temsil eden tek takım. Bu yüzden kendi memleketimin takımı olan Sandıklıspor`u tercih ettim. Sandıklıspor`a büyük başarılar ytaşatmak istiyorum."dedi.

BABA MUSTAFA POTUK;"AİLE OLARAK BİR HAFTA İÇİNDE 2 TRANSFERE İMZA ATTIK"
İmzalanan sözleşme sonrasında açıklama yapan baba Mustafa Potuk;"Her iki evladımlada gurur duyuyorum. Potuk ailesi olarak bir haftada iki transfere imza attık. Alper Fenerbahçe`yle, Emrah`da Sandıklıspor`la anlaştı. İnşallah Sandıklıspor için ve evladım için hayırlı olur. Temennim başarılı olmaları. İnşallah Alper Potuk`u da Sandıklıspor maçını izlemek için Sandıklı`ya getireceğim"dedi.

BAŞKAN ELİBOL;"ALPER`E FENERBAHÇE, EMRAH`A SANDIKLISPOR HAYIRLI OLSUN"
Sandıklı Belediye Başkanı ve aynı zamanda Sandıklıspor Onursal Başkanı İsmaiL Elibol ise yaptığı açıklamada;"Emrah Potuk`la Sandıklıspor olarak her konuda anlaştık. Yaptığımız görüşmeler sonrasında kendisi boş mukaveleye imza attı. Emrah`a Sandıklıspor, bir Fenerbahçeli olarak da kardeşi Alper`e Fenerbahçe hayırlı olsun.

Önümüzde ki sezon iddialı bir takım oluşturmak için transfer çalışmalarımız sürüyor. Hedefimiz 2.lig. Bu yüzden takımımızı bozmamak için  tüm futbolcularımızla en az 2 yıllık sözleşme yapıyoruz. Bu transferin gerçekleşmesinde emeği geçen Ertuğrul Sevim`e ve Süleyman Toker`e teşekkür ediyorum.

Alper Potuk`un Fenerbahçe`yi seçmesinde rol oynayan Süleyman bey, Emrah Potuk`un da Sandıklıspor`a transferinde büyük emek sarf etti."dedi.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.