Emniyet Müdürlüğünde Terfi Heyecanı

Emniyet Müdürlüğünde Terfi Heyecanı

İlimiz  Emniyet Müdürlüğü`nde terfi eden emniyet mensuplarına rütbeleri başta Vali Balkanlıoğlu olmak üzere protokol üyeleri tarafından takıldı.

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü`nde görevli müdür ve amirlerin bir üst rütbeye terfi etmeleri nedeniyle polisevinde düzenlenen terfi törenine Vali İrfan Balkanlıoğlu, Garnizon Komutan Vekili Bakım Albay M. Zekeriya Kıray, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, İl Jandarma Komutan Vekili Jan. Yar. Salih Akbaş, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Müjdat Karagöz, bir üst rütbeye terfi eden emniyet mensupları ve aileleri katıldı.

Programda İl Emniyet Müdürlüğü çalışmaları ile terfi töreni hakkında bilgiler veren İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan’ın konuşmasından sonra kürsüye gelen Vali Balkanlıoğlu, ‘’Öncelikle bugün bu rütbe terfi töreninde bulunmaktan son derece mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Bizim elimiz uğurlu geliyor herhalde. Geçen sene rütbe töreninde bir arkadaşımızın rütbesini ben takmıştım. O arkadaşımız Emniyet Genel Müdürlüğünde istihbarat daire başkanı olmuş. Terfi töreninde bizim rütbe taktığımız fotoğrafı basmışlardı. Umarım şimdi yeni rütbelerini takacağımız arkadaşlardan da bazıları ileride daire başkanı, genel müdür yardımcısı, genel müdür olurlar. Umarız elimiz uğurlu gelirde belki de vali olurlar. Bizlerin ve tüm kamu görevlilerinin başarısında fedakar eşlerimizin payı çok büyüktür. Polislik mesleği zaten adı üstünde belinde silahıyla, üniformasıyla, kötü insanlarla ve toplumdan dışlanarak tecrit edilen insanlarla uğraşmaları, kanun nizam tanımayan insanları hizaya getirmek ve suçluları yakalamak gibi çok hassas görevleri yerine getirmektedirler. Bazen bu işin doğası gereği öldürmek de var, ölmek de var. Yerine göre bunları göze alamayan görevliler sayesinde teşkilatın zafiyete uğradığını da görüyoruz. Bu durum kamuoyunda büyük tepkilere yol açıyor. Dolayısıyla eşlerin her gün emniyet teşkilatında görevli olan eşlerini sabahları helalleşerek uğurlamaları ve akşamları sabırla beklemeleri büyük bir olaydır. Yani eşler destek vermezse bu makam ve mevkilere gelmek de çalışmakta zordur. Belki biz kaymakamlıktan sonra valiliğe terfi ederken de bunu yarı yarıya eşimize borçluyuzdur. Kamu görevlilerinin belli bir kıdem aldıktan sonra terfi almaları kadar güzel bir şey yoktur. Çalışan, fedakarlıktan kaçınmayan, gözünü daldan budaktan esirgemeyen, kendisine verilen hizmeti gerektiği şekilde yapan değerli emniyet mensubu dostlarımızın vakti zamanı geldiğinde terfi almaları, yerine göre yüksek mevkilere yükselmesi kadar güzel ve onurlu bir olay yoktur. Bugün burada rütbe terfi töreninde terfi alacak arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum. Kazasız belasız herhangi bir sıkıntı olmadan nice meslek yılları temenni ediyorum. Allah sizleri çoluk çocuğunuza ve vatanımıza bağışlasın.’’dedi.

Daha sonra terfi eden emniyet mensuplarının rütbeleri Vali İrfan Balkanlıoğlu, protokol üyeleri ve aileleri tarafından takıldı.

Afyonkarahisar`da terfi alan emniyet mensupları şöyle: 3. sınıf Emniyet Müdürü İsa 2. sınıf Emniyet Müdürlüğüne, 3. sınıf Emniyet Müdürü İsmail Terzi 2. sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Asayiş Şube Müdürü Musa Sürer 3. sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Dinar Emniyet Müdürü Ahmet Yapar 3. sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Ahmet Özer 3. sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Sandıklı Emniyet Müdürü Hakan Berber 3. sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Yunus Dinç 4. sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Ali Kırkan Emniyet Amirliğine, Mehmet Yaşar Ayhan Emniyet Amirliğine, Adem Açar Emniyet Amirliğine  terfi ettiler.



Anahtar Kelimeler:

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 6 6 0 0 15 18
2.Fenerbahçe 6 4 1 1 9 13
3.Beşiktaş 5 4 0 1 7 13
4.İstanbul Başakşehir 6 4 1 1 5 13
5.Samsunspor 6 4 2 0 4 12
6.Göztepe 5 2 0 3 5 9
7.Eyüpspor 6 2 1 3 3 9
8.Konyaspor 6 2 2 2 -1 8
9.Sivasspor 7 2 3 2 -2 8
10.Antalyaspor 6 2 2 2 -3 8
11.Kasımpaşa 6 1 2 3 -2 6
12.Alanyaspor 6 1 2 3 -3 6
13.Bodrum FK 6 2 4 0 -4 6
14.Trabzonspor 5 0 0 5 0 5
15.Gazişehir Gaziantep 5 1 3 1 -3 4
16.Rizespor 6 1 4 1 -11 4
17.Kayserispor 5 0 2 3 -4 3
18.Hatayspor 6 0 4 2 -6 2
19.Adana Demirspor 6 0 5 1 -9 1

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.