Doğalgaz a Teşvik Edecekler

Doğalgaz a Teşvik Edecekler

Afyonkarahisar`ın İscehisar İlçesine Bakanlar Kurulu kararıyla doğal gaz gelebilmesi için 3100 adet abonelik başvurusu gerekmekte .Konuyla İlgili olarak yapılan toplantıda  İscehisar halkının konuyla ilgili doğru ve detaylı bilgiyi alabilmesi için ne yapılması gerektiği tartışıldı. Toplantı sonrası çıkan ortak görüş doğal gazın herhangi bir siyasi görüşün himayesinde olmadığı İscehisar’ın ortak menfaati için olduğu kanısına varıldı.


Toplantıya katılan bütün sivil toplum temsilcilerinin süreçte aktif rol almasına, temsil ettikleri kitlelerin doğal gaza abone olması için çalışmalara bizzat dahil olduklarını belirttiler.


Vatandaşın doğal gaz abonelik bedelini ödemesi için belediye emlak ve su işlerinde bir tahsilat birimi oluşturuldu. Öğretmen, Muhtar ve görevli belediye personellerince halkla birebir diyalog kurularak, halkın doğal gaz konusunda merak ettiklerine cevap verecek, doğal gazın faydalarını anlatacak ve doğal gaz aboneleri olmaları için teşvik edecek ekipler oluşturulmasına karar verildi.


İscehisar’ın ortak menfaatleri gereği doğal gaz için gerekli olan rakama ulaşılması inancıyla toplantı sonlandırıldı. Toplantıya Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Siyasi Parti İlçe Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütü Başkanları, Okul Müdürleri, İmam Hatipler ve Muhtarlar katıldı.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.