Polis Koleji Müdürü Valiyi Ziyaret Etti

Polis Koleji Müdürü Valiyi Ziyaret Etti

Kongre, toplantı ve seminer merkezi haline gelen Afyonkarahisar’a Çalıştay yapmak üzere Ankara Polis Koleji Yönetimi ve eğitimcileri geldi.
 

Her yıl, eğitim-öğretim yılı başlamadan evvel kurum içi etkinliği artırmak, eğitimde daha verimli bir hal almak ve çok daha başarılı polisler yetiştirmek için Ankara Polis Kolejince gerçekleştirilen Çalıştay, bu yıl İlimiz, Sandıklı ilçesinde bulunan Safran Otelde yapılıyor.
 

Çalıştaya katılmak üzere İlimize gelen Ankara Polis Koleji Müdürü Sami Korkmaz, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
 

Ziyarette İl Emniyet İl Müdürü Mustafa Uçkan hazır bulundu.
 

Nazik davranışlarından ve misafirperverliğinden dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür eden ve İlimizde yapılan Çalıştay hakkında bilgiler veren Polis Koleji Müdürü Sami Korkmaz; ‘’Afyonkarahisar’da olmaktan çok mutluyuz. Burada yapacağımız Çalıştay bizim geleneksel hale getirdiğimiz ve güzel sonuçlar aldığımız bir çalışmadır. Afyonkarahisar’da yaptığımız bu Çalıştay çok güzel bir şekilde devam ediyor. Afyonkarahisar’da böyle bir organizasyon yapmaktan çok memnunuz. Bu kadar güzel bir ortamda yaptığımız Çalıştay inanıyorum ki çok güzel sonuçlar verecektir. Bu anlamda bizlere yardımcı olan ve en güzel şekilde ev sahipliği yapan herkese teşekkür ediyorum.’’dedi.
 

Afyonkarahisar ülkemizde ve hatta dünyada parlayan bir yıldız olarak yoluna devam ediyor diyen Vali Balkanlıoğlu; “Beş yıldızlı otelleriyle birçok kurumun çalışmalarına ev sahipliği yapan Afyonkarahisar, şu anda Ankara Polis Koleji çalışmalarına da güzel bir şekilde ev sahipliği yapmaktadır. Bu durum Afyonkarahisar ve bizler için çok sevindiricidir.’’dedi.
 

Ankara Polis Koleji okullarımız arasında Türkiye’nin göz bebeği durumunda bir okuldur diyen Vali Balkanlıoğlu; ‘’Köklü bir geçmişi olan bu kolejimiz, Türkiye’nin çok zeki ve istikbali parlak olan gençlerimize eğitim veren bir okuldur. Aynı zamanda son derece kaliteli ve Fen Lisesi ayarında eğitim veren bir okuldur. Polis akademisine öğrenci yetiştiren bu önemli okulun eğitmenleri ve idari personelleri Afyonkarahisar, Sandıklı Safran Otelde Çalıştay yapmaktadırlar.


Bu konuda çok mutlu ve memnunuz. Aldığım bilgilere göre Çalıştay’a 100 kadar personel katılıyor. Tabi bunların yanında bazılarının aileleri de bulunmakta, yani ilimizin tanıtılması çok önemli bir durum. Bu şekilde kongre, eğitim ve seminer turizmimiz gelişmektedir.’’dedi.
 

Beş yıldızlı otellerimiz ve otellerimiz de verilen hizmet günden güne artmaktadır diyen Vali Balkanlıoğlu; ‘’Diğer turizm bölgelerine göre daha iyi konumda olan ve mevsimi hiç geçmeyen termal turizmimiz gün geçtikçe daha güzel bir hal alıyor. Termal sularımız ise Dünya’da birinci sıradadır. Bu termal sularımızdan yaralanmak daha hesaplı, hem de bu sularımız sayesinde insanlar gençleşiyor ve sağlık sorunları olanlar eski sağlıklarına kavuşuyorlar. Bu anlamda eğitimleri için ilimizi tercih etmelerinden dolayı Ankara Polis Koleji Müdürü Sami Korkmaz’a teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.’’dedi.
 

Ziyaret sonunda günü anısına Korkmaz’dan Vali Balkanlıoğlu’na üzerinde okul amblemi bulunan çini hediye edilirken, Vali Balkanlıoğlu’ndan Korkmaz’a İlimizi tanıtan CD ve Kitap hediye edildi.

 



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.