Tarih: 05.09.2013 18:35

Çocuklardan Cansuyuna Anlamlı Bağış

Facebook Twitter Linked-in

Çocuklar Suriye ve Mısır’daki Yetimleri Unutmadı.

Afyonkarahisar’da 4 ile 14 yaş arası çocuklar biriktirdikleri harçlıklarını Suriye ve Mısır’daki yetimlere gönderilmek üzere Cansuyu’na bağışladılar.


Ramazan Ayı’nda biriktirdikleri harçlıklarını toplayıp Cansuyu’na bağışlayan 4 ile 14 yaş arası çocuklar temsilciliğin kıyafet deposunu ziyaret ettiler. Afyon Temsilciliği yetkililerinden Mine Ceylan ve Ummahan Demirel çocuklara çikolata ikram ederek depoyu gezdirirken, Cansuyu’nun faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

Ceylan, Ramazan Ayı’nda harçlıklarını biriktirip iftar bağışı yapan çocukların Cansuyu’nun deposunu ziyaret etmek istemelerinden memnun olduklarını dile getirdi. Ziyaret esnasında yanlarında getirdikleri harçlıkları ile oyuncaklarını, Suriye ve Mısır’daki yetimlere ve oyuncağı olmayan yaşıtlarına verilmesi için temsilcilik yetkilisi Mine Ceylan’a teslim ettiler.

Cansuyu Yardımlaşma Derneği aracılığı ile Suriye ve Mısır’daki yetimlere harçlıklarını gönderen çocukların sevinçleri gözlerinden okunurken, Afyon Temsilciliği yetkililerinden Mine Ceylan, çocukların yaptığı bu anlamlı bağış nedeniyle duygulandıklarını ve bu yardımlarını en kısa zamanda Suriye ve Mısır’daki yetimlere ulaştıracaklarını ifade etti. Yardımlaşma ve dayanışma duygusunun küçük yaşlarda kazanılmasının önemine dikkat çeken Ceylan, hassasiyetlerinden dolayı gösterdikleri bu onurlu davranıştan ötürü çocuklara ve ebeveynlerine teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —