Sandıklı`nın Girişi Güzelleşiyor

Sandıklı`nın Girişi Güzelleşiyor

Afyonkarahisar`ın Sandıklı Belediyesi ekipleri, yapıldığı günden beri boyanmayan ayrıca güneş ve kış aylarında Yağan yağmur ve karın etkisi ile rengini kaybeden bordür taşlarını boyuyor.

Belediye tarafından daha önce alt yapısı biten cadde ve bulvarlara asfalt atılarak çizgi çalışmaları bitirilmiş, bordür taşları da kırmızı-beyaz renklere boyanmıştı.Özellikle araç sürücüleri için uyarıcı bir unsur olan boyama çalışmaları,günde yüzlerce aracın geçtiği Sandıklı-Antalya Karayolu kenarındaki bordür taşlarının boyanması ile devam ediyor.Boyama çalışmalarının sona ermesi ile ilçe Antalya - Afyonkarahisar karayolu görsel bir güzelliğe kavuşacak.

Tanıtıma bir nebze katkısı olması açısından İlçe içinden geçen ve uğrayanların gözünde iyi bir imaj sergilemek için Belediye tarafından daha önce tüm refüjlerin orta kısımlarında da ağaçlandırma çalışmalarının yanında, çimler yenilerek çiçekler dikilmiş ve yapılan düzenli bakımlarla birlikte şehrin yolları yeşillikler içersine bürünmüştü.

Şehirin ilk görünüşünün o şehrin imajı açısından çok önemli olduğuna değinen Belediye Başkanı İsmail Elibol,“Seçildiğimiz günden itibaren Sandıklı’mızı gelişmiş ilçeler sıralamasında üst sıralara yerleştirmek için elimizden geleni yaptık,yapmayada devam ediyoruz.


Yatırımcıların önünü açarak sera,otel ve fabrika gibi yatırımların sayılarını artırdık.Bu tür yatırımlar için ve kaplıcalarımıza gelenlerin şehrimizin girişini ve ana caddelerimizi gördüklerinde olumsuz düşünceye kapılamamaları için buralarda baştan aşağı yeşillendirme ve yetki alanımızda olmamasına rağmen sorumlu belediyecilik anlayışı ile ana yoldaki kaldırım ve refüjlerdede boyama çalışmaları başlattık.Çalışmalarından dolayı ekiplerimize teşekkür ediyorum.”dedi.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.