Kaplıca Yolu İhaleye Çıkıyor

Kaplıca Yolu İhaleye Çıkıyor

Belediye Başkanı İsmail Elibol’un yapılması için yoğun çaba sarf ettiği ve başvuruda bulunduğu Kaplıca Yolunun yapımı ihaleye çıkıyor.


Daha önce Karayolları ağından çıkarılan Kaplıca Yolu’nu Karayolları Genel Müdürlüğü, Ulaştırma Bakanlığı ve Turizm Bakanlığı’na müracaat ederek tekrar Kara Yolları ağına aldıran Belediye Başkanı İsmail Elibol, başvurularının kabul edildiğini ve Kaplıca Yolu Yapımının 31 Ekim Perşembe günü ihaleye çıkacağını belirtti.


Başkan Elibol; “Kaplıca Yolu’nun yapılması için 12 Ekim 2009 tarihinde gerekli bakanlıklara ve Karayolları Genel Müdürlüğü’ne başvuruda bulunmuştuk.  Başvurumuz sonucunda Karayolları tarafından yol yapım işi 31 Ekim 2013 Perşembe günü ihaleye çıkacak. Başta Bakanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.”dedi.Kaplıca yolunun yapım ihalesini  Karayolları 13.Antalya Bölge Müdürlüğü’nün yapacağı öğrenildi.




Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.