Tarih: 23.11.2013 19:39

Karasekreter Bolvadinliler Derneğinde

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar Bolvadinliler Derneğinde,Bolvadin MHP Belediye Başkan Adayı Selim Karasekreter Bolvadinlililer derneğinde Bolvadinlilerle biraraya geldi.


Toplantıda Bolvadinin Sıkıntıları ve sorunları hakkında konuşuldu.


Toplantıya, Afyonkarahisar MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP İl Başkanı Aziz Aslan, MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Bolvadin MHP Merkez İlçe Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu, BOLDER Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kocatürk, Kamusen İl Başkanı Erol Özsoy, AGAD Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Kaan Taytak’ın yanı sıra birçok  Bolvadinli katıldı.


Bolvadin MHP Belediye Başkan Asdayı Mimar Selim Karasekreter; Tanışma toplantısında kısaca kendisinden bahsederek, Bolvadinin sıkıntıları ve sorunları üzerinde durdu.


Bolvadin ve Eber Gölünün sıkıntılarını dile getiren Karasekreter,Bu sıkıntılarla ilgili olarak çözüm önerileri sundu.


Benim hiç bir şekilde Bolvadindeki tarihi dokumuzun yok olmasına gönlüm razı değil diyen, Karasekreter Bolvadin`de sit alanlarına zarar vermeden yıkılması gereken yerler yıkılacak, ve yapılması gereken yerlerde en iyi şekilde Bolvadinlilerimizin hizmetine sunulacak dedi.


Toplantıda birçok konu ele akınarak karşılıklı çözüm önerileri görüşüldü. Daha sonra sorusu olanların sorularını dinleyip kendi projeleri hakkında bilgiler verdi. Afyon Time




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —