Veteriner Hekimlere seminer verildi

Veteriner Hekimlere seminer verildi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Doçent Doktor Turan Civelek, 17 Kasım 2013 tarihinde Sakarya ve Düzce Veteriner Hekimler Odaları tarafından ortaklaşa düzenlenen "Köpek ve Kedilerde Abdominal Ultrasonografi"; 24 Kasım 2013 tarihinde ise Ankara Bölgesi Veteriner Hekimler Odası tarafından düzenlenen "Veteriner Hekimlikte Kan Analizleri ve Klinik Yorumu" meslek içi seminerlerine katılarak, ilgili bölgelerde görev yapan katılımcı Veteriner Hekimlere eğitim verdi.

Güncel yaklaşımlar hakkında paylaşımlarda bulunulan programlara Veteriner Hekimlerin ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Doç. Dr. Civelek, eğitim seminerleri ile güncellenmeyen bilginin bir süre sonra rutinleşeceğini ve zaman içerisinde de kayba uğrayabileceğini belirtti.

Dr. Civelek, AKÜ Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı olarak sahip oldukları güçlü teknik alt yapıya vurgu yaptığı sunumlarında, bünyelerinde yüksek kaliteli tanı ve tedavi hizmeti sunduklarını ve zaman içerisinde edindikleri bilgi ve birikimlerini de benzeri eğitim seminerleri ile meslektaşlarıyla paylaşma ve üniversitelerini tanıtma fırsatı bulduklarını ifade etti.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.