Tarih: 03.12.2013 12:51

Başkan Elibol Engellilerimize Sahip Çıkalım

Facebook Twitter Linked-in

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.


Elibol mesajında hem sosyal hem de vicdani sorumluluklarımızın en önemli gereğinin engelli bireylerin engellerini ortadan kaldırarak yaşama tutunmalarını sağlamak olduğuna değindi.



Başkan Elibol’un mesajı şöyle;


“Doğuştan veya sonradan değişik sebepler nedeniyle engelli olarak hayatlarını sürdürmeye devam eden vatandaşlarımızın sosyal hayata daha fazla katılımlarını sağlamak, engellerini ortadan kaldırmak hepimizin en önemli ortak görevleridir. Çünkü bugünün sağlıklı bireyleri her an engelli olma gerçeği ile yüz yüzedir. Bu bilinç ile toplumumuz daha duyarlı ve yardımsever olması gerekmektedir.


Engelli bireylerimize acımak yerine onlara sahip çıkmalı, engelli olmanın bir kusur olmadığını kabullenmeliyiz. Bizlerde göreve geldiğimiz günden bu yana imkanlarımız ölçüsünde engelli vatandaşlarımıza yardımcı olmaya, onların engellerini ortadan kaldırmaya büyük önem gösterdik. 4 yılda engelli vatandaşlarımıza 85 akülü araç ve 45 tekerlekli sandalye tedarik ederek onların engellerini ortadan kaldırdık ve hayata daha sıkı tutunmalarını sağladık.


Engelli bireylerimize toplum olarak daha çok sahip çıktığımız güzel günleri görmek dileğiyle tüm engelli bireylerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, yaşam mutluluklarının arttığı, engellerinin ortadan kalktığı sağlıklı günler diliyorum”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —