TOKİ`nin Eksikleri Hakkında Görüşüldü

TOKİ`nin Eksikleri Hakkında Görüşüldü

Afyonkarahisar`ın Dinar İlçesi TOKİ mevkiinde yapım çalışmaları devam eden 110 konutların hak sahipleri, Suçıkan Mahalle Muhtarı Ali Er ile birlikte başkanlık makamına gelerek Başkan Acar ile görüşme yaptı.
 

110 konutların hak sahipleri olan vatandaşlar, yapımı devam eden inşaat ile ilgili bilgi alışverişi ve istişare için Belediye Başkanı Saffet Acar ile görüşme yaptı.


Yapılan görüşmede; 110 konutların teslim tarihi, yapım aşaması süresince kira yardımı, doğalgaz hattı döşeme çalışması ve bina etrafına duvar yapımı gibi konular hakkında görüştüler.


Makamda yapılan görüşme sonrasında ilgili heyet ve Başkan Acar, TOKİ mevkii 110 konutlar inşaat alanına giderek binalarda inceleme yaptılar.


Yapılan ziyarette eksikler not alındı. Alınan bilgiye göre, vatandaşlar tarafından yapılan talep ve eksiklikler not alınarak Başkan Acar tarafından TOKİ Genel Müdürlüğüne gidilerek gerekli görüşmenin yapılacağı öğrenildi.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.