Trafik Tedbirleri Görüşüldü

Trafik Tedbirleri Görüşüldü

Kış aylarına girdiğimiz şu dönemlerde ilimiz sınırları içerisindeki karayollarında herhangi bir sıkıntı yaşanmaması ve bu konuda kurumlararası koordinasyonun sağlanması amacıyla İlçe Kaymakamları ile ilgili kurum yetkililerinin katıldıkları toplantı Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.
 

Vali Yardımcısı Akgün Corav’ın başkanlığında yapılan toplantıya, Belediye Başkanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği ve Halk Sağlığı Müdürlüğü temsilcileri katıldılar.
 

Toplantının açılış konuşmasını yapan ve kış mevsimi süresince trafik güvenliğinin sağlanması, kazaların önlenmesi, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde seyahat edebilmeleri, can ve mal güvenliğinin korunması ve trafik akışlarının kesintisiz olarak sağlanması için tedbirler alınması gerektiğinin önemini vurgulayan Vali Yardımcısı Akgün Corav; “İlimiz genelinde geçen yıl kışın sert geçmesi nedeniyle karayollarımızda yaşanan sıkıntı ve aksaklıkların bu sene yaşanmaması için bu toplantıyı düzenlemiş bulunmaktayız.


Konu ile ilgili tüm birim müdür ve amirlerimiz burada. İlimiz malum, kış şartlarının yoğun geçtiği bir ildir. Coğrafi olarak da geniş bir alana sahip ve kavşak noktasındayız. Malum bu senede kış aylarına girdik. Oluşabilecek aksaklıkların ve sorunlara karşı alınması gereken tedbirleri ve diğer çözüm yollarını netleştirmek adına burada bulunmaktayız’’dedi.
 

Daha sonra gündemde bulunan konuların görüşüldüğü toplantıda ilgililere talimatlar veren Vali Yardımcısı Akgün Corav, kış ayları boyunca yoğun bir çalışma yapacak olan tüm ekiplere şimdiden başarılar dileyerek, kazasız bir kış mevsiminin geçmesi temennisinde bulundu.

 



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.