Müze Müdürü Üyümez`in gelini kazada vefat etti

Müze Müdürü Üyümez`in gelini kazada vefat etti

4 yıl önceki kazada Annesini kaybetmiş, kendisi yaralanmıştı. Bu kez eşini kaybetti, kendisi yine yaralandı.
 
Bekir Üyümez. 29 yaşında. 2009 yılında Annesi ve anneannesi ile birlikte bir kaza geçirmişler ve Annesi Mevliye o feci kazada hayatını kaybetmişti. Dün Üyümez Ailesi için aynı dram tekrarlandı. Bu kez direksiyonda Bekir Üyümez vardı ve yanında eşi Tuğba vardı. Yeni Müze kavşağında otobüsle çarpışan otomobilin içerisindeki Tuğba Üyümez hayatını kaybetti. Tıpkı 4 yıl önce kaza yerinde hayatını kaybeden kayınvalidesi Mevliye Üyümez gibi.   
 
MÜZE İNŞAATININ ÖNÜNDE MÜZE MÜDÜRÜ GELİNİNİ KAYBETTİ !
Dün saatler 15.30’u gösterdiğinde yeni Müze inşaatının önündeki kavşakta büyük bir gürültü sesi duyuldu. Sesi işitenler daha kazayı görmeden, büyük bir kaza olduğunu anlamışlardı. Koştu çevredeki herkes kaza mahalline. İzmir İstikametinden otogar istikametine giden Anadolu otobüs şirketine ait bir otobüs, içerisinde Müze Müdürü Mevlüt Üyümez’in oğlu ve gelininin olduğu Tıpo marka bir araçla kavşakta çarpışmıştı. Hemen aracın içerisindekileri dışarıya çıkartmak için seferber oldu çevreden yetiler.
 
ÖNCE SİVİL SAVUNMA, İTFAİYE VE AMBULANS KAZA MAHALLİNDE
Bir haberden dönmekte olan ODAK Haber Ekibi kazayı görür görmez ilgili yerleri arayarak bilgi aktarırken, bir yandan da otomobilde sıkışan sürücü Bekir Üyümez ile eşini otomobilden çıkartmaya çalıştılar. ODAK Haber Ekibi tarafından otomobilden çıkartılan Bekir Üyümez, otomobilde kızının da olduğunu söyledi. Bu sırada kaza mahalline gelen Sivil Savunma Ekipleri otomobilde sıkışan Tuğba Üyümez’i çıkartmak için çaba sarfederlerken, itfaiye ile ambulansında kaza mahalline intikal etmesiyle birlikte yaralılara ilk müdahale yapılırken, bir yandan da otomobilde olduğu belirtilen minik kız Eda aranmaya başlandı.
 
‘KIZIM OTOMOBİLDEYDİ, NEREDE ŞİMDİ KIZIM, BULUN KIZIMI’
Kızı Eda’nın otomobilde olduğunu, kaza anında savrulan otomobilden uçmuş olabileceğini söyleyen Baba Bekir Üyümez’in çırpınmaları, feryatları orada bulunanların yüreklerini dağlarken gözlerde bir yandan otomobilin içerisinde sıkışmış halde kalan ve başı ile burnu kanayan Tuğba Üyümez’de idi. Sağlık ve Sivil Savunma Ekiplerinin büyük bir gayret içerisinde bir an önce otomobilden çıkartmaya çalıştıkları Tuğba Üyümez’in   otomobilden çıkartıldığında hayatını kaybetmiş olduğu, ambulans ve hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayata döndürülemediği ise Bekir Üyümez’e söylenemedi.
 
MİNİK EDA ÇALILARIN ARASINDA, YOL KENARINDA ARANDI
Bekir Üyümez’in kızının otomobilde olduğunu söylemesinin ardından kaza mahallinde bulunan görevliler ile vatandaşlar seferber oldular. Çevre yolundaki orta refüjlerin üzeri, yan bölümlerde bulunan peyzaj alanlarındaki bitkilerin içleri ve otomobilin içini didik didik eden, otomobilin altına kadar her yeri arayan vatandaşlar ile görevliler gelen bir haberle derin bir nefes aldılar. Babası tarafından otomobilde olduğu belirtilen Eda’nın akrabalarının yanında olduğu öğrenildi. Bu arada hastaneye kaldırılan Bekir Üyümez’in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
 
KAHREDEN BENZER DRAM !
Dünkü feci kazada eşini kaybeden Bekir Üyümez, 11 Haziran 2009 tarihinde yanında annesi ve babaannesi ile birlikte Eskişehir’e giderlerken Göktuğ Keskin’in kullandığı otomobille kaza geçirmişlerdi. Kaza mahallinde annesi Mevliye Üyümez’i kaybeden Bekir Üyümez kazadan yaralı olarak kurtulmuştu. 47 yaşında hayatını kaybeden 5 çocuk annesi Mevliye Üyümez Bolvadin’in Dişli Kasabasında toprağa verilmişti. 4 yıl önceki kazada eşini kaybeden Afyonkarahisar Arkeoloji Müzesi Müdürü Mevlüt Üyümez, dünkü kazada da bu defa gelinini kaybetti.



Anahtar Kelimeler:

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 5 5 0 0 13 15
2.Fenerbahçe 5 4 0 1 11 13
3.Beşiktaş 4 3 0 1 6 10
4.İstanbul Başakşehir 5 3 1 1 4 10
5.Eyüpspor 5 2 0 3 4 9
6.Samsunspor 5 3 2 0 3 9
7.Konyaspor 5 2 2 1 -1 7
8.Sivasspor 5 2 2 1 -1 7
9.Antalyaspor 5 2 2 1 -3 7
10.Göztepe 4 1 0 3 2 6
11.Kasımpaşa 5 1 2 2 -2 5
12.Rizespor 5 1 3 1 -10 4
13.Trabzonspor 3 0 0 3 0 3
14.Gazişehir Gaziantep 4 1 3 0 -3 3
15.Alanyaspor 5 0 2 3 -5 3
16.Bodrum FK 5 1 4 0 -5 3
17.Kayserispor 3 0 1 2 -1 2
18.Hatayspor 5 0 3 2 -5 2
19.Adana Demirspor 5 0 4 1 -7 1

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.