Tarih: 19.01.2014 17:42

Canlı yayında fenalık geçirdi

Facebook Twitter Linked-in

Gazeteci Satılmış Akkaş hafta sonu katıldığı bir Televizyon programında rahatsızlandı.

 

Afyonkarahisar`da yayın yapan bir Televizyon kanalında Canlı yayın programına katılan gazeteci Satılmış Akkaş yayın sırasında fenalaşarak bayıldı.


Çağrılan 112 ekiplerince İlimiz Devlet hastanesine acil kaldırılan Akkaş’a ilk müdahaleyi Başhekim Mehmet Duran yaptı.Daha öncede geçirdiği rahatsız nedeniyle sevenlerini korkutan Satılmış Akkaş’ın yapılan tahlil ve tetkikler sonucu safra kesesinde taş olduğu tespit edildi.


Zeybek’ten geçmiş olsun ziyareti

Satılmış Akkaş’ın gece ilk ziyaretçileri Televizyon da canlı yayın konuğu olan AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ve gazeteci arkadaşları oldu.Zeybek Satılmış Akkaş’a geçmiş olsun dileklerini iletirken acil serviste bulunan hastalarla da ilgilenerek acil şifalar diledi,.o sırada bir yakınını ziyarete gelen AK parti Milletvekili Halil ürün’de gazeteci Satılmış Akkaş’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.


Başhekim Mehmet Duran’ın verdiği bilgiye göre hafta sonunu hastanede geçiren gazeteci Satılmış Akkaş’a tekrar yapılacak tetkikler sonucu bu gün müdahale edileceği açıklandı.>>>Hasan Öğünç

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —