Tarih: 31.01.2014 13:10

Erken şöhret ona yaramadı

Facebook Twitter Linked-in

Nişanlanıp anne olduktan sonra daha sakin bir hayat sürdüren Sienna Miller`dan itiraflar.

 


Daniel Craig`in sevgilisinin canlandırdığı Layer Cake ve Alfie gibi yapımlarla kariyerinde hızla yükselen güzel oyuncu `bir gecede gelen` şöhretin kendisini olumsuz etkilediğini söyledi.



Esquire dergisinin Şubat sayısına kapak pozu veren Miller, bu kadar çabuk gelen şöhrete hazır olmadığını söyleyerek "O zamanlar çok toydum. Gençtim, 21 yaşındaydım" diye konuştu.



Meslek hayatına mankenlik yaparak başlayan Miller, Alfie filmindeki rol arkadaşı Jude Law ile aşk yaşamaya başlayınca daha fazla dikkat çekti.



Artık 32 yaşında genç bir anne olan Miller, bir dönem hızlı hayatı ve sık sık değiştirdiği sevgilileriyle gündemdeydi.



Miller o dönemi "Kendi ellerimle kariyerini sabote ediyordum" diye değerlendirdi.

Çalışırken çok disiplinli olduğunu söyleyen Miller "Sete ilk gelip son ayrılan ben oluyordum. Bütün ekiple iyi arkadaşlık ediyordum. Ama iş özel hayata gelince yapmam gerekenleri yapmıyordum" dedi.



Tom Sturridge ile nişanlanıp bir kez çocuk annesi olan Miller, şimdi daha durağan bir hayat sürüyor. Güzel oyuncu "Bana ikinci bir şans verildiği için kendimi şanslı hissediyorum" diye konuştu.



Sienna Miller, Alfie adlı yapımdaki rol arkadaşı Jude Law ile bir dargın bir barışık aşk yaşadı. Law, iki çocuğunun dadısıyla kendisini aldatınca aktörü terk etti Miller.
Birkaç yıl sonra Miller ile Law barıştı. Birlikte gittikleri tatillerin fotoğrafları magazin basınının manşetlerinden inmedi. Ancak ilişkileri çok uzun sürmedi.



Sienna Miller`ın skandallarından biri de evli işadamı Balthazar Getty ile yine bir dargın bir barışık yaşadığı aşk oldu. Çiftin yollarını ayırması kolay olmadı. Ama sonunda Getty, eşine ve çocuklarına döndü.



Miller bir süredir Tom Sturridge ile nişanlı. Çiftin bir kız çocukları var.
Miller, artık eski hayatından uzaklaşmış görünüyor.



Bu arada Sienna Miller`ın çalkantılı geçmişiyle ilgili çarpıcı bir gerçek de iki gün önce gözler önüne serildi.



İngiltere`de News of The World gazetesi çalışanlarının ünlülerin telefonlarını dinlemekle suçlandığı telekulak davasında ifade veren aktör Jude Law`ın, eski sevgilisi Sienna Miller tarafından aldatıldığı ortaya çıktı.



Dinlenen ses kayıtlarında Law`un, 2005`te sevgilisi Miller`ın kendisini aldattığı oyuncu Daniel Craig`i telefonla arayarak yüzleştiği belirtiliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —