Tarih: 07.02.2014 05:48

Başkan Geyik Afyon Time a konuştu

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar`ın Sinanpasa İlçesine Bağlı, Ahmetpasa kasabasına uğrayan Afyon Time haber ekibi, Ahmetpasa kasabası Belediye Başkanı, Osman Geyik`i makamında ziyaret etti.


Ziyareten duyduğu memnuniyeti dile getiren Geyik, Afyon Time habere Ahmetpasa Kasabası ve siyasi hayatıyla ilgili bilgiler aktardı.


Geyik Şu ifadelere yer verdi:"19.03.1958 yılında Ahmetpasa da doğdum.

İlk Okulu Ahmetpasa’da Orta Okulu Sinanpasa Orta okulunda öğrenim gördüm.



Zamanın şartları uygun olmadığından okumaya devam edemedim. Küçük yaşta iş hayatına atılarak, aile şirketi olan gıda üzerine faaliyet gösteren, Nur Un Sanayi Tic. Ltd. Şirketini kurarak yönetim kurulu başkanlığını yapmakta iken 1994 yılında siyasete atılarak Belediye Başkanı seçildim.


1994 – 1999 yıllarında bu görevini tamamladım.

Siyasete on yıl ara verdikten sonra 29 mart 2009 seçimlerinde tekrar belediye Başkanı seçilerek bu görevi yürütmekteyim.
Evliyim ve 3 çocuk sahibiyim.


Şu anda da mevcut belediye başkanı olarak, görevimi yürütmekteyim. İnşallah Allah nasip ederse bu yerel seçimlerde tekrar adayız.


Önce Allahın sonrada halkımızın takdiri ile İnşallah seçimi yine kazanıp, Ahmetpasa kasabamıza hizmetin en iyisini yapmaya tekrar talibiz. Kasabamızda tabiki eksiklerimiz var İnşallah bu eksikliklerimizi tüm personelimizle ve tüm imkanlarımızla seferber ederek, kasabamıza gereken neyse elimizden gelen her şeyi yapacağız.


Klasik cümleler kurarak yol, su, kanalisazyon, parke, vs gibi hizmetlerimizi saymak istemiyorum sizlerinde gördüğü gibi kasabamızda her şey ortada takdiri yine, Yüce halkımıza bırakıyorum.


İnşallah bahsettiğim gibi, tekrar bu koltuğa oturmak nasibimizde varsa eğer, daha da güzel hizmetler yapmak için, en kısa zamanda kollarımızı sıvayıp, hizmete başlayacağız" dedi.Afyon Time




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —