Yaşlılara Chek up yapılıp ikramda bulunuldu

Yaşlılara Chek up yapılıp ikramda bulunuldu

Başmakçı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçe köylerinde yaşayan 3294 Sayılı kanun kapsamında yaşlılık maaşı alan ve sağlık durumlarımdan şikâyetçi olan vatandaşlar arasından belirlenen 24 vatandaşa Afyonkarahisar da bulunan özel bir hastanede sağlık taraması (CHECK UP) yaptırıldı.



14.02.2014 Cuma günü 2 Vakıf Personeli ve 1 Sağlık Personeli eşliğinde Afyonkarahisar da bulunan özel hastaneye götürülen yaşlılara hastanede Check up yapıldı.


Vatandaşların bu sayede herhangi bir sağlık problemi olup olmadığının kontrol edilmesi, mevcut olan sağlık probleminin durumunun tespit edilmesi, yaşlanmadan kaynaklanan sağlık sorunları konusunda bilinçlendirilmesi sağlandı.



Sağlık taramasından sonra proje kapsamında daha önce belirlenen özel bir otelde vatandaşlara yemek de verildi. Projeden çok memnun kalan vatandaşlar Kaymakam Ali Polat’ a verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini sundular.



Vakıf Müdürü de  Kaymakamın bu tür projelerin her zaman yapılmasını istediğini ve desteklediğini belirterek yaşlılara yönelik bu tür projelerin devam edeceğini söyledi.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.