Afyon`da trafik kazası 4 yaralı

Afyon`da trafik kazası 4 yaralı

Afyonkarahisar merkezde dün akşam saatlerinde, saat 17:00 sularında konya karayolu geliş istikametinde karayolları 31. şube şefliği önünde maddi hasarlı ve yaralanmalı bir trafik kazası meydana geldi.


Edinilen bilgilere göre şehir içi dolmuşculuk yapan Orhan E idaresindeki, 03 M 0210 plakalı dolmuşla sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen, ticari bir araç sürücüsünün dolmuşa arkadan çarpması sebebiyle, dolmuş sürücü Orhan E nin direksiyon hakimiyetini kaybederek aracını orta refüje yatırdığı ve ticari araç sürücüsünün ise hızla olay yerinmden uzaklaştığı alınan bilgiler arasında.


Kazanın ardından dolmuş içerisinde bulunan yolculardan 4 kişi yaralandı yaralanan kişilerin isimleri ise Ayşe T,Orhan Ç,Mehmet K ve 11 yaşında olan Cemil N isimli vatandaşlar yaralandı.


Yaralanan vatandaşların imdadına 112 acil ekipleri yetişerek, kaza yerine intikal eden ambulanslarla tedavileri yapılmak üzere Afyonkarahisar devlethastanesine kaldırıldı. olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.