Fatih Çetinkaya mermer fabrikasını ziyaret etti

Fatih Çetinkaya mermer fabrikasını ziyaret etti

Çavdarlar Mermer Fabrikası ziyareti sırasında konuşan MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, “Mermer Afyonkarahisarımız için çok önemli bir marka ama bu markayı da kaybetmemize ramak kaldı” dedi.
 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya Afyonkarahisar’ın önemli sanayisi olan mermer fabrikalarını ziyaret etti.



Çavdarlar Mermer Fabrikasını ziyaret eden Çetinkaya, çalışanlarla tek tek sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Fabrika içerisinde incelemelerde bulunan Çetinkaya, Afyonkarahisar’ın mermerde hak ettiği değeri almadığını söyledi.


Afyonkarahisar’da marka olmuş bir sektörün değerini kaybetmesine göz yummayacaklarının altını çizen Aday Çetinkaya, “Mermer Afyonkarahisarımız için çok önemli bir marka ama bu markayı da kaybetmemize ramak kaldı. Ama biz bunun önüne geçeceğiz. Yapılacak çalışmalarla bizim markamız bizde kalacak, hak ettiği seviyeye ulaşacak” diye konuştu.



Bareti taktı makinenin başına geçti


Daha sonra kesim makinesinin başına geçen Çetinkaya baret ve iş önlüğü giyerek çalışma yaptı. Makine başında çok dikkatli bir çalışma yapan Çetinkaya, kendisine sorulan soruları bile cevapsız bırakarak, dikkatli bir çalışma ile mermer kesimini tamamladı.


İşinin bitmesi üzerine soruları cevaplayan Çetinkaya, çalışma esnasında konuşmanın dikkat kaybına neden olacağı için konuşmadığını belirtti.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.